Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Denarnic se ne vrača osebno... zahvaljujoč ljudem kot je bila določena ženska, ki je na policiji podala prijavo. da ji je moj fotr vrnil denarnico brez denarja, ona pa je imela notri menda celo bogastvo. Trdila je da ji je zihr on vzel, poleg je bil še tako predrzen da je pozvonil in ji denarnico brez denarja osebno izročil - po njeno je verjetno želel še nagrado. Postopki so bili taki da je imel potem kar lep čas hebo zaradi tega.
Dobrota je res marsikdaj sirota!
Jaz sem na parkirišču videl ključe, ki jih je nekdo očitno pozabil v ključavnici svojega avtomobila. Dobra duša kot sem, karma pa to, sem jih nesel na policijsko postajo čeprav se mi je mudilo. Sem mislil samo ključe dam, registrsko, znamko in barvo avtomobila in adijo. Makaki, stopi noter, vsedi se, zapisnik, vprašanja, osebni podatki. Jaz nočem nič dati vprašam zakaj pa saj samo ključe sem prinesel in vse informacije kaj jih imam, več ne vem, naključni mimoidoči, ne rabite me več. In policaj pove da to zato ker si lahko lastnik avtomobila zmisli da sem mu še kaj ukradel iz avta. Sem rekel aha potem pa nič da bom imel še probleme zaradi dobrega dejanja, ampak me več ni spustil in sem moral dati podatke.
Da pa bi zaradi tega imel težave, jao, še avto sem mu zaklenil in preveril prtljažnik haha.
Ampak take te ne smejo spraviti iz tira. Drugače bomo res ostali "sami" na tem planetu. Tudi mene so enkrat že klicali policaji da je nekdo prinesel ploščico od mojega avto radia ki sem ga pozabil na strehi svoje avta.