Zdaj bom pa jaz malo plavce "drkal"

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Danes sma s kolegom na relaciji MB-CE po AC, posnela policijsko oktavijo, ki je letela ponostih 170.

A počim na net, al jima prihranim muke?
evil.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
kaj ti tablica pomaga, če se ne ve kdaj je blo snemano, da bi se ugotovilo kdo je takrat vozil?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
T se za 6 mesecev prestaviti med pešake...
evil.gif
evil.gif

Lahko povem na podlagi svojih izkušenj: poslal 3x pritožbo, dvakrat sprejeta, enkrat zavrnjena. Nobenih sankcij (knock, knock). Je pa res, da sem pred pošiljanjem preveril, če imam vse hansaplaste v prvi pomoči, vse cele rezervne žarnice in pa gume, da so še dobre. Just.in.case.press
tongue-1.gif

Khm, je pa tudi res, da takrat nisem imel nobenega avta pisanega nase
redface-1.gif
.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
ste pa asi, kaj v službi nisti vi nikoli naredili neumnosti?

ker so pač policaji jih je trba zajebavat?
confused-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
Citat:
Uporabnik sole pravi:

confused-1.gif

Spoštujem zakon. Se držim cestnih prometnih pravil, če se le da (so tudi taki trenutki, ko je treba enostavno prekršiti). In sem čist navaden državljan RS in zakaj, po katerem členu, točki, zakonu lahko predstavnik Roke Pravice krši zakon, če niso izpopolnjeni vsi pogoji, da lahko krši?

In to ni neumnost ampak kršitev.
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
in zakaj, po katerem členu, točki, zakonu lahko predstavnik Roke Pravice krši zakon, če niso izpopolnjeni vsi pogoji, da lahko krši?

In to ni neumnost ampak kršitev.
wink-1.gif
A še nisi slišal, da vsak poklic ima svoje ''bonitete''. To je pač ''boniteta'' za policaje. Isto kot če se pijani sesujejo, pa jih takoj kolegi zapocajo in če ni ravno kakšen tečen mimoidoči zraven oz. če ni posledič, se pač dogodek ''ni zgodil''.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik sole pravi:

confused-1.gif

Simpl, poglej kazen za tako prekoračitev, ki bo z novim zakonom začela veljati. Zdaj pa al naj plavci rečejo da 170 še ni nič posebnega - ergo naj ljudem ne solijo pameti da je to smrtno nevarno in zato tako stroga kazen, ali pa se naj posipajo s pepelom in predstavijo kako so sankcionirali svoje ki se niso obnašali tako da bi bili za vzor (bwahahahahahahaaaa, vaaaaldaaa)...

Ni pa zdaj treba ravno prežat in čakat da bi jih "zajebavali", ker konec koncev vsaj jaz zaenkrat nimam nobenih slabih izkušenj z njimi... Mogoče za to ker sem za prekoračitev 20kmh enkrat plačal takratnih 2250SIT
grin1.gif
Mislim pa da takrat bencin še ni bil dražji od 100SIT/l...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A, pol ti svojega osebnega zdravnika tud nebi ubogal, če bi ti reku, da nesmeš npr. kadit, ker drugače boš riknu, sam zdravnik pa bi ravno tako kadil?
In ti bi dohtarju najbrž reku; bom nehal kadit, če boš tud ti?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.