Zažiganje jugoslovanske zastave

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.021
6.235
113
blizu močvirne prestolnice
Potem pa vprašanje kje jih Patriot vidi!
Demz, kdo je začel? Sem že povedal da kdor koli zažiga katero koli zastavo je za mene gnida, res pa ta z rdečo zvezdo ne spada več na naše prostore od leta 1991.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik jazjaz51 pravi:
Nadaljevat je treba v smeri da se podjarmi južnake da ne bodo več gobcali . Zatret jih treba.

10.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
No ja, prvi korak je storjen. Mir in blaginja pa se bo v Slovenijo vrnila. ko bo mati narava k sebi poklicala ortodoksne komunistične metuzaleme in bodo le ti zgoreli v krematorijih.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Bom še enkrat odgovoril s svojim citatom:
Citat:

Ljubi Bog nebeški, kje tu vidiš spet poveličevanje režima? Tista zastava je od nekdaj pomenila osvoboditev Slovenije izpod okupatorjev !!!

Ali moram še imena okupatorjev napisati?

Če pa za tisto zastavo nočeš biti ponosen, - Kwa sploh delaš tle!!! ?

To je zastava, ki ti je vrnila izseljene državljane, v "porušeno deželo, čeprav tega ni sama niti želela, niti sprožila"!

( (tepci!)

In še enkrat: Južni bratje nimate v tej debati kaj delati!

Ps. Južni bratje imajo v mojem srcu posebno mesto in so eno stopinjo pred Slovenci. (Slovenec je samo 80% prijatelj!
grims-1.gif
)

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Bom še enkrat odgovoril s svojim citatom:
Citat:

Ljubi Bog nebeški, kje tu vidiš spet poveličevanje režima? Tista zastava je od nekdaj pomenila osvoboditev Slovenije izpod okupatorjev !!!

Ali moram še imena okupatorjev napisati?

Če pa za tisto zastavo nočeš biti ponosen, - Kwa sploh delaš tle!!! ?

To je zastava, ki ti je vrnila izseljene državljane, v "porušeno deželo, čeprav tega ni sama niti želela, niti sprožila"!

( (tepci!)

In še enkrat: Južni bratje nimate v tej debati kaj delati!

Ps. Južni bratje imajo v mojem srcu posebno mesto in so eno stopinjo pred Slovenci. (Slovenec je samo 80% prijatelj!
grims-1.gif
)
No ja Slovenec kateri južne brate postavlja pred Slovence ne bi bil niti 80% moj prijatelj. Najbrž moj prijatelj sploh ne bi bil. Bi pa bil 100% moj prijatelj Slovenec, kateri bi južne brate obravnaval enako kot Slovence. Prav tako bi bil 100% moj prijatelj južni brat, kateri bi Slovence obravnaval enako kot južne brate.

PS- a tista ena stopinja pomeni, da je tvojih južnih bratov za toliko več toplih
evil.gif

Vegeta

Pripravnik
12. maj 2014
43
0
6
To zastavo so najvrjetneje zažgal po prehojeni PST poti in je seveda bila nošena ponosno celo pot z titovko na glavi
cry12bpy.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.735
6.503
113
Jugoslovanske zastave z zvezdo so pri nas pravzaprav redkost, le kje jo je dobil, da jo je lahko zažgal.
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ti napišem kategorizacijo jugoslovanskih narodov po značajih?
Naj ti jo raje napiše nekdo, ki je bolj šolan. Jaz ti jo lahko povem - pač tisto, ki sem jo izkusil na lastni koži. In povem ti, da sta bosanec in makedonec daleč pred slovencem, po zanesljivosti. Na čisto zadnjem iz mojega razporeda je hrvat. Tudi šiptar je prej!

Tako je to. Ko si v akciji!

Ko si pa v politiki, je pa tako ...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Demz pravi:
... da sta bosanec in makedonec daleč pred slovencem, po zanesljivosti. Na čisto zadnjem iz mojega razporeda je hrvat. Tudi šiptar je prej!

Hmm, slovenec je vedno bil zanesljiv.
sprasujem se.gif
V akciij!. Potem pa so sledila vprašanja.

Ja, tako bo bolje!
zmaga.gif

Nazadnje uredil moderator:

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Kaj je to zdaj nek fetiš na to zastavo? Una butasta makarovicka pa svojo izobeša na balkonu.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Malo mešaš geografsko, kulturno in nravno komponento. Iz lastnih izkušenj ti povem, da se Slovenci precej drugače obnašajo v tujini kot pa najbližji sosed v Sloveniji. Če srečaš Slovenca npr. na Kitajskem ali Antarktiki ali... bo odprt, pripravljen pomagati... če pa imaš za soseda Slovenca pa bo rajed videl, da še njemu crkne krava, če bo le tebi tudi.
Če torej želiš spoznati pravo naravo južnih bratov pojdi za nekaj časa živet v njihovo okolje. Boš videl, kako se oni obnašajo do sosedov, tujcev... Mogoče boš nato spremenil svoje točkovanje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.442
5.676
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
... da sta bosanec in makedonec daleč pred slovencem, po zanesljivosti. Na čisto zadnjem iz mojega razporeda je hrvat. Tudi šiptar je prej!

Hmm, slovenec je vedno bil zanesljiv.
sprasujem se.gif
V akciij!. Potem pa so sledila vprašanja.

Ja, tako bo bolje!
zmaga.gif

Se pravi je edini razmisljal? Mogoce za boj res ne vedno najboljse...v vsakdanjem lajfu ti pa pac pride prav
smile-1.gif

Sicer iz vsakdanjega dela....siptar najbolj ljigav...srb samo za fina dela...ne bi si mazal rok...

Bosanci delovni...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ah, torej 15 mesecev avtohtonega prilagajanja zate ne zadostuje?
Cancled!

(Sicer sem pa že vnaprej pričakoval.)

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Zažiganje zastave Yu, je kazanje nemoči in debilnosti nekaterih osebkov, ki se po 25 letih mal vn mečejo in iščejo pozornost javnosti.
Yu ne obstaja več in konec. Lahko zažigajo dinarje, avte "Zastava".....itd.... in kaj zdaj??? S tem bo v SLO boljše življenje.
Če bi hotli korist od zažiganja zastav YU, bi morali to storiti najkasneje v osemdesetih letih. Takrat pa ni blo jajc.... aja... rodil se še te osebki niso, ali so pa še plenice kakal. Ali pa največja korist zažiganje v peči, ker bi bilo 1 sekundo topleje. Ne poveličujem Yu... raje imam SLO... lahko pa samo primerjamo, kaj smo si ustvarjali takrat in kaj lahko sedaj. To je zgodovina in konec. Yu je obstajala, ne obstaja več in nikol več ne bo. Yu zastava je lahko samo še fizični spominek za v muzej. In omenjanje komunistov, ki ne obstajajo več je isto idiotizem Ne obstajojo več in konec. In tisti, ki so živili v času komunizma, morajo zdaj pred strelski vod?? Samo zato, ker so takrat živeli??
In leta 91 so bile pod krninko zvezde glavni simboli krivcev razpada zastave z 4x C ..... proti rdeče belim poljim....... in naši, ki je bila na novo kreirana. Za tiste vmes pa niti ne vem, kako so prišli do svojih simbolov.
Župnik, ki se s tem samo smeši spada pa v rang Murkota.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
če bi mura delala jugoslovankse zastave in bi vsak vsaj eno na dan zažgal pomisli da bi skoraj vsi v prekmurju imeli delo in slovenija bi skoraj bila druga švica...
no saj lahko bi tudi vsa propadla lesna podjetja delala križe in bi tisto zažigali in bili skoraj druga švica... ampak to je pa že druga zgodba...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ja. Zelo zelo koristno. Šivati zastave in jih zažigati.
bonk.gif
Folk za kruh nima, pa bi zastave kupoval in kuril, da bi si ego pomiril.

Citat:
komunistov ni vec Vsak dan izvemo kaj novega...

to izveste samo eni. Komunizem samo vlečete ven. Kot ni fašizma, ....vse je zgodovina. Zdaj imate demokracijo!!! In ukvarjati se s sedanjostjo bi bilo bolj koristno. Ampak, ker za trenutno stanje treba nekoga okriviti in ker nimamo dovolj "demokratičnih" strank, se vleče ven komuniste, partizane, domobrance...itd. Leta 91 smo šli svojo pot in od takrat naprej glejte kaj je bilo zahebanega. Al pa kaj je bilo narejenega, bo manj razmišljanja. Druge Švice NI. Pozabte!! Vsaj dve generaciji so zahebani. Leta 91 smo bili na nuli.... po 25 letih smo pod nulo. In kr tolažte se s komunisti, partizani, fašisti, domobranci.. pa kaj jest vem s kom še...