Zgleda bolj kot Za slovenijo umiram. Še na pogrebu je bolj veselo. Vsakem.S kakšnim veseljem maha
Zgleda bolj kot Za slovenijo umiram. Še na pogrebu je bolj veselo. Vsakem.S kakšnim veseljem maha
model pač noče iz šiške očitno. Še studio ima pod bazenom
In ja, je zaslužil verjetno, ampak živi pa čist u izi kar vidim.
Gotovo sta bila intimno proti osamosvojitvi.S kakšnim veseljem maha
Tako je, če verjamete vsaki izmišljotini.Zanima me če je še kakšen PM na svetu. Ki je poročen, v javnosti pa skoz plehpičko okrog vlači. pol se pa dere kot calimero, ko plehpočka ni povabljena na kakšen dogodek
Medtem pa so navedbe iz Reporterjevega članka že zanikali tako v kabinetu premierja Goloba, kot tudi v kabinetu predsednice DZ Klakočar Zupančičeve. Iz službe za odnose z javnostmi so sporočili, da je predsednik vlade Golob svojo odsostnost na seji vnaprej opravičil zaradi obveznosti, ki jih je imel v Novi Gorici, prisotnost Gabrove pa, da ni bila načrtovana, še piše Reporter.
Dokazano brez resne psihološke motnje človek nima niti minimalnih pogojev, da se sploh znajde v situaciji, da kandidira. Velja v določeni meri za vodilne položaje tudi na drugih področjih.Zanima me če je še kakšen PM na svetu. Ki je poročen, v javnosti pa skoz plehpičko okrog vlači. pol se pa dere kot calimero, ko plehpočka ni povabljena na kakšen dogodek
Tako je, če verjamete vsaki izmišljotini.
PIŠI JANŠI, ki manjka ze 30 let.Namenoma kričim
NI UPRAVIČILA DA MANJKAŠ NA TAKŠNI SEJI. Pa tud če je šel v Novo G. prijatla obiskat.
Mogoče pa žena interpelira ločitev.Pa resno me zanima, če je v svetu kak P.M. , ki je poročen. Okrog pa se z ljubico kaže. Dokler uradno nista ločena naj se temu primerno tudi obnašata.
Morala pa to
Ni treba daleč :Pa resno me zanima, če je v svetu kak P.M. , ki je poročen. Okrog pa se z ljubico kaže. Dokler uradno nista ločena naj se temu primerno tudi obnašata.
Morala pa to
Silvo ruby ni okoli vozil in je predstavljal kot svojo partnerico...Ni treba daleč :
Silvio Berlusconi 1990–2014 poročen z Veronica Lario.
Karima El Mahroug aka Ruby je bila 2010 stara 17 let - bunga bunga.