Zavec - Martinez

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
315
83
Mali je vidu je, da zavcu ne bo mogu drugač, kot da provocira mal, se pritožuje, fejka s spuščenimi rokami....ampak, zavec je ostal trezen in ga lepo potrpežljivo masiral. Me je pa mali presenetu je kr trpežen, da je tok udarcou dobil, pa se tako dobro držal.
Čestitke obema!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
en in drug sta jih kar lepo dobila, moram pa reči, da proti koncu so bili udarci Zavca res težki in smo samo čakali, kdaj bo padel. pa ni hotel, mislim, kot sem nekje že prebral - marsikdo bi padel, Argentinec pa mislim da je imel v glavi samo - ne pasti.
grin1.gif

pa kot smo se pogovarjali - je tudi precej nevarno opletal proti koncu Argentinec - bi lahko recimo bolj kot ne nerodno zadel Zavca, pa bi lahko tudi Zavec padel, samo je Zavec dobro reagiral na poteze in ga je res imel kar dobro naštudiranega - navlekel nase, se dobro obranil Argentinčevih udarcev (mu s tem izpil kar veliko energije) in ga potem zmatranega enkrat dobro zadel - je naredil več, kot če bi tudi sam tolkel, trošil energijo ...

skratka - kapo dol!!
grin1.gif

fotke pa jutr, zdej gre sam še spat.
redface-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.668
113
Mali nevem če je provociral z spuščenimi rokami.......jaz mislim da jih ni bil več sposoben držat gor......ne predstavljam si da si tolk nor da se nastavljaš in dobesedno odpreš pred tako omaro ki vse napake zna kaznovat.

Svaka čast pa Zavcu....je bil zlo fer.....po vsaki bombi mu je pustu da je tisto sekundo kseb prhaju....lah bi ga "zmlel" že kaj prej

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Mali je vidu je, da zavcu ne bo mogu drugač, kot da provocira mal, se pritožuje, fejka s spuščenimi rokami....ampak, zavec je ostal trezen in ga lepo potrpežljivo masiral.

Zavec noče niti športnega psihologa, kajšele da ga bo en kr tako sprovociral z fintami ki so bile aktualne v času Ali-ja.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Mali nevem če je provociral z spuščenimi rokami.......jaz mislim da jih ni bil več sposoben držat gor......ne predstavljam si da si tolk nor da se nastavljaš in dobesedno odpreš pred tako omaro ki vse napake zna kaznovat.

Svaka čast pa Zavcu....je bil zlo fer.....po vsaki bombi mu je pustu da je tisto sekundo kseb prhaju....lah bi ga "zmlel" že kaj prej

Rok ni mel gor zarad pomankanja energije, ker je to počel zadnji 2 rundi, takrat pa je malo pozno za provokacije.

Tisto o tem da mu je pustil k sebi prihajat in biti fer, to nima nič zveze z fer/ne fer, argentinec je dosti odskakoval,
ko mu je šlo za nohte je počepnil, zavec si ga je pa sproti pripravljal da ga pošlje končno na tla, ampak ga je enkrat
rešil sodnik ko je kao videl udarec v zatilje (kaj pa glavo obrača), enkrat zvonec nakoncu pa sodnik ko ga je izoliral,
ker tam več ko 3 udarce več nebi mogo sprejet v zadnji rundi v zadnji minuti.

Škoda da ni blo KO-je, ne samo za nas gledalce, ampak zaradi statistike s katero se predstavlja.

Bravo Dejan!
zmaga.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.668
113
V zadnjih rundah je Martinez po vsaki bombi ki jo je kasiral rabil skor po sekundo da se je spomnu kje je......tko da bi ga zavec komot že prej zbombu .......pa mu je športno dopuščal da se mu prikazuje Marija
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Važen, da je bilo vmes 100 reklam. Zgleda RTVju ni dovolj 8mio€ mesečno.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
V zadnji rundi, ki se jo da videti na RTV je imel Zavec občutno premoč.

Dobr ga je.
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa za statistiko se mi gre, jebeš samo padec.

To je za mene zdaj bla tekma za zaveca win by K.O.

ja kaj pa misliš, da se napiše, če sodnik prekine zarad nezmožnosti enga? tKO, kar se v statistiki vodi isto kot K.O.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.647
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
pa na koncu sem mu je očitno tud zvrtl ko na karnevali v riudežaneri - sam da se tam folku vrti od močne pijače - totemu pa se je od močne pešice pač
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa za statistiko se mi gre, jebeš samo padec.

To je za mene zdaj bla tekma za zaveca win by K.O.

ja kaj pa misliš, da se napiše, če sodnik prekine zarad nezmožnosti enga? tKO, kar se v statistiki vodi isto kot K.O.

Viš tega pa nisn vedo. Sn mislo da se beleži kot win, ker je pač ostal na nogah.