Zavec - Martinez

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
To!!!!
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne, samo vsi smo trepetali kak bo pado.

Mi smo danes po pisarnah čokolade stavli v kiri rundi pade. Sn zgubo dva snikersa. Jebomater.

Se pa je prašiček temni dobro držal, jaz sem bil prepričan da bo v prvih treh rundah fertik. Samo na koncu
mu več ni špilalo vse v glavi, se je zgubljal, sudac narazen tišči pa še kr objema model
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Dripci v ozadju zdaj, ko je dal intervju za rtv, se obnasajo pa kot, da prvic kamero vidijo. no saj verjetno jo res. Precej spranih jeans jaken in karo srajc po zadnji hillbilly modi je bilo moc opazit.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dripci v ozadju zdaj, ko je dal intervju za rtv, se obnasajo pa kot, da prvic kamero vidijo. no saj verjetno jo res. Precej spranih jeans jaken in karo srajc po zadnji hillbilly modi je bilo moc opazit.

Smejal sem se, kdo pri pisdi materni je bil model nakoncu v ringu ko se je slikal z managerom?

Meni je deloval ko Joža iz Pepi Bar-a. Kr neki hilibili je uletel z starim 57 v gobcu pa zlatorogom v roki.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.668
113
Dober je bil....2ga al pa 3ja je bla mal kritična k ga je v kot spravu Martinez....

Drugač ga je mel pa dobr poštudiranga.......navabu ga je nase da je mlatu po njem 3/4 vsake runde...pa mu jih umes priložnostno talu.....pol na konc k je bil pa že zmatran mu jih je pa v zadnji 1/4 nafilu....sploh je mel legendarne une......k je sudija reku 10 seconds......dobesedno planu po Argentincu pa mu jih filu u bučo....

Pa vsakič k mu je model ****** v počep se mu je na roko usedu
cheer.gif

Ni mi žal 35eur

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja, tistega modela sem videl WTF? Jaz sem se tudi rezal, vsi v oblekah, potem pa tale "Tona" uleti.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.668
113
Mah niti ne........slaba 1/2 dvorane. Parking sm štajercu veseljaku prepustu se je zdilu z enim drajverjem busa da ga zaparkira pa cifro mu je pustu.

Šla takoj k je argentinc zamutavil...pa zavec zmagu....lepo pirček pr horsu......pa dam....tko da sva se glavnini lih lepo izognla