Zastrupljevalec psov v Mariboru

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Da se vrnemo na temo.

Če prav slišim, je zlikovca prijel znanec, ja njemu pa res ne bi raje "spiz..."
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, v bistvu piši mi na privat (snecer@gmail.com)

Prijeti pa je očitno Dra.. Orn.. , kot vidim član Ribiške družine Pesnica, let.52

Zanimivo, zanimivo. Baje že znan pri teh zadevah.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Veliki je kar mrcina ja, sta pa dve liniji, ena je razstavna oziroma kavč, druga pa delovna, s tem, da slednja izginja in je prave delovne pse težko dobiti, je pa vprašanje če si ga je želeti.
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Recimo da en bedak nastavi past za medvede ob robu parka. Pride tvoj otrok mimo in ga ta zadeva zgrabi.
Kdo je kriv? Nastavljalec pasti ali starš, ki ni imel otroka pod kontrolo in je tekal okoli?

Ni vse tako črno/belo. In po eni strani razumem one, ki so nastrojeni proti psom. Lastniki so ZELO veliko krivi za takšen odnos, ampak spet ni za metati vseh v en koš in zastrupljanje ni način.
Je pa zadeva enaka pri "lastnikih" otrok. Nekateri jih enostavno ne morejo (želijo, nočejo,...) obvladati. In potem ti nevzgojeni otroci marsikje delajo probleme...

p.s. nisem ne lastnik psa niti otroka, da ne bom na podlagi tega padel v določeno skupino.
A se pasti za divjad sploh še lahko nastavljajo??? Meni to deluje isto, kot da je miniran gozd z pravimi minami (ne dreki). (Bosna pa to)
Samo primerjanje psov in otrok pa ni na mestu. Psa moraš imeti na povodcu.... Otroka lahko pa dohitiš, če bi kam zabredel....

B81

22. jul 2007
36.898
10.467
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, v bistvu piši mi na privat (snecer@gmail.com)

Prijeti pa je očitno Dra.. Orn.. , kot vidim član Ribiške družine Pesnica, let.52

Zanimivo, zanimivo. Baje že znan pri teh zadevah.

Pa niti ne zgleda taki na sliki...

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Skala, otroci dajejo vseživo v usta... Razen če si ti ta čudežni otrok, ko so ti vse v gobec tiščali. Enako kretensko lahko govorimo z žicami v lastni gmajni in kolesarji, kaj kurca se ima za vozit po tuji gmajni...

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Drago Ornik . Ne vem, zakaj ime skrivate, jih je že par na 24ur napisalo.
photo.jpg

To je ta? Ali pa ta spodaj?
20131001_165510.jpg

Meni ta dva google ven vrže. Pa oba sta v neki ribiški zvezi. Nebi se pa čudil. Pri nas so ribiči vse labode poklali. Zgleda so jim šli na živce.

Nazadnje urejeno:

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Verjetno bi bilo na mestu tudi vprašanje, zakaj je to sploh počel oz. kaj je bil vzrok njegovega nehumanega početja. Tudi lastniki psov imajo verjetno kar precej masla na glavi, da se ostalim po domače povedano odfuka in se začnejo iti takšne zadeve (npr. spuščanje psa povsod, neuporaba nagobčnikov, nepucanje iztrebkov, konstanten pasji lajež cele dneve in verjetno bi se še kaj našlo).

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Ma saj tega človeka že na pogled prepoznaš, kot umsko bolnega sem skoraj prepričan, da je tudi lovec !

Bogi v glavi, upam, da sedaj, ko cela Slovenija pozna njegovo ime in sliko, da se mu bodo stvari le začele dogajati in bo imel precej drugih skrbi, kot pa delati svoje pokvarjene rabote.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Verjetno bi bilo na mestu tudi vprašanje, zakaj je to sploh počel oz. kaj je bil vzrok njegovega nehumanega početja. Tudi lastniki psov imajo verjetno kar precej masla na glavi, da se ostalim po domače povedano odfuka in se začnejo iti takšne zadeve (npr. spuščanje psa povsod, neuporaba nagobčnikov, nepucanje iztrebkov, konstanten pasji lajež cele dneve in verjetno bi se še kaj našlo).

Če pravijo,da je s Pesnice, potem ne vem ,kero budalo bi se vozilo v MB pobijat živali, če bi mu doma v Pesnici sosedov pes nagajal.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
Drago Ornik . Ne vem, zakaj ime skrivate, jih je že par na 24ur napisalo.
photo.jpg

To je ta? Ali pa ta spodaj?
20131001_165510.jpg

Meni ta dva google ven vrže. Pa oba sta v neki ribiški zvezi. Nebi se pa čudil. Pri nas so ribiči vse labode poklali. Zgleda so jim šli na živce.

Hodi menda na pijačo v MB v nek lokal in je menda na pasji drek stopil.

To ga je tako iztirilo, da je začel pobijati pse...

bonk.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Vsi? Majhen procent lastnikov ne puca po pločnikih in cestah. Isti procent kot je ogabkov ki pluvajo po mestu, mečejo sranje v gozdove in podobno.