Zastrupljevalec psov v Mariboru

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.326
9.548
113
EU
Zastrupljevalec je tudi prej verjetno bil "nevzgojen " otrok. Zato sedaj počenja monade.
tongue-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Moj ni nekaj nagnjen h grizenju...edino na tole pa štarta kot pri norcih

imaš link za kako jaæo verizijo? ker moj to raztrga v enem tednu, če hudo pazim.
da jo ima pa sam, gre pa v 5min.
crazy1.gif

drugač je pa full prijazen
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Saj ne zagovarjam zastrupljanja psov, samo pravim, da bi Marko lahko pazil tudi na kaj drugega, kar lahko doleti njegovega otroka.

In ja, če slučajno otrok nekam zaide, v gozd recimo, in se zgubi, je lahko to že sum za kakšen CSD, ker otroka očitno zanemarjaš. Zakaj pa misliš da je zadnje čase tolikšna panika na šolskih izletih, ipd, kjer mora biti ne vem koliko učiteljev na koliko otrok, da je vse lepo pod kontrolo. Ker so otroki pač velika odgovornost.

PS, so pa se mi psi zamerili, ker jih vidiš dobesedno povsod, celo po trgovinah jih folk vlači, v cekrih, ipd

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Aja, ker si rekel, da je učna pot, sem mislil, da je to označeno, ipd. Al to misliš tisto "gori", nad brajdami, ki gre od kalvarije pa nekje do šume? Kako pa so kaj klopi tu ?

Učna pot je označena s tablami in se začne pod Piramido gre med brajdami zadaj za Piramido na greben in po gozdu dol do ribnika (neka ribiška družina) v bližini teniških igrišč in to je to. Vse označeno.

Jaz grem pa prvo po "cesti" zadaj za Piramido in potem na "ovinku" skreneš v gozd na levo, je celo tabla TT, ki se pa potem loči, tt gre dol na 3. ribnik, jaz pa v šumo še bolj.

Kalvarija pa ni tukaj
smile-1.gif

Če hočeš do nje, moraš čez park in spet v šumo na mestni hrib in dol do Brigadirja in spet v šumo na Kalvarijo. Tisto tudi hodim redno.

Saj pravim, ko je gozd, spustim.

Psu dajem zadevo proti klopom, tu pa tam kaj faše, samo so mrtvi zaradi strupa. Jaz pa tu še nisem fasal, ker po poti jih ni, so izven potk.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
To je ista (sprevržena) logika, ki pravi, da je žrtev posilstva (tudi) sama kriva za to, kar se ji je zgodilo. Kaj pa se je tako izzivalno (karkoli to je) oblekla, kajpa je hodila tam ipd. Če bi bila doma in bila oblečena kot nuna, je (morda) ne bi nihče pogledal.

Ali, da so si tisti francoski novinarji sami krivi, da so jih ubili - kaj pa rišejo take stvari.

Pes mora biti po zakonu na vrvici. In to je popolnoma in v celoti nepovezano s tem, da nekdo ogroža javnost z odpadki, ki jih odlaga na neprimernem mestu. Če so nevarni odpadki (kar strup za podgane je), toliko slabše.

In če nekdo nastavi past za medvede na rob parka, je samo in edino on odgovoren za posledice. (Za tistega, ki je privlekel past za medvede v igro.)

Otrok v gozdu- CSD? Please. Seveda je drugače, če je otrok z vrtcem/šolo ali z družino. Družina pozna otroka in ve (ali "ve"), kaj lahko od njega pričakuje. Vzgojiteljica ima 10 ali 30 otrok na grbi in vsak od njih ima drugače postavljene meje sprejemljivega (za družino, jasno). Seveda otrok nihče ne pušča, da sami tavajo po gozdu, ali po mestu - ker se lahko zgubijo in ker ne navsezadnje nanje prežijo določene nevarnosti - pasti za medvede, promet, Belgijci, ... - ampak v treh sosednjih ulicah in okoli prvih dveh dreves v gozdu, kjer se igra vsak dan in ker za vsako veverico ve, kje ima duplino... (itak visijo cele dneve na Facebooku in ni teh težav...) - ampak ni pa norma, da otrok ne sme brez staršev nikamor. Upam, no. Za dobro otrok.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Nič ni nerodno, samo ne razumem teh tvojih 0.5 pa 0.3 a maš kakega 'gležnjarja' ali kaj?
confused-1.gif

Saj pa vidiš tisto fotko, ki jo je dal v to temo Snecar...pa tudi do zdaj je v že kar nekaj fotkah bil njegov cucek
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Ne gre se, da ne sme nikam, ampak če nekam zatava in potem najebe, se prvo vzame pod drobnogled starše, če ga pravilno vzgajajo oz če so ga takrat imeli pod pravim nadzorom.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Kolikšno verzijo psa imaš, bližje kot je 1.0 bližje je pravemu psu, torej čivave so tam na 0.1
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ne spremljam toliko njegovih tem
tongue-1.gif

Klik

0,3, 0,5 in 1,0?
confused-1.gif

Saj pa si brihten.

Moj je "pas od 0,3", tvoj je srednjo, torej 0,5, največji pa je 1.0
evil.gif

Saj si pa menda ja vedel, ko si nabavljal, da je več modelov... Je pa res, da ga ne dajem več striči na klasiko, ampak mu tudi tace potegnejo pa brado skrajšajo (ne vedno).

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ne spremljam toliko njegovih tem
tongue-1.gif

Klik

0,3, 0,5 in 1,0?
confused-1.gif

Kak da ne spremljaš, če pa vedno sprašuješ
priden.gif

na evo

0,3 model, čeprav tale je najvišji, preko 35cm, prejšnji so bili malenkost manjši, a bolj nabiti

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.458
10.693
113
malamut 1.0 pol pa odštevaj. Neki hibridi in ostalo sranje pa itak ni pes.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ja, to vem, aampak kako naj vem, kaj ti je tvoja izvoljenka privlekla domov, recimo tudi pudlje iziroma kodre imaš v 3 velikostih.
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pes ni njej, nima nič z njim
smile-1.gif
sam sem šel po njega v Zasavje, če te že zanima.

sajkek@ veliki Šnavcer se mi zdi kar resna mrcina, glede na to, da ga imajo tudi policaji ponekod...

Glede malamuta pa ne vem. če je to primerno za naše razmere, zame je to prevelika mrcina, smrdi, ne moreš met v hiši. To sodi v hladne kraje.

Mali šnavcer praktično nima vonja, razen ko je moker, tako da ko pride kdo k meni, se pes sploh ne voha.

Sicer pa vsak po svoje.