I
Izbrisan uporabnik #488
http://www.24ur.com/novice/slo...ljeno-meso.html
7 psov je že poginilo.
Ujeti je iz Pesnice, baje se piše Ornik.
Upajmo, da ne bo naredil samomora, ker ga "bomo" spet meli na vesti.
Tudi jaz občasno sprehajam psa na teh lokacijah, sicer je vedno na povodcu, le v šumi spustim.
Po moje gre za bolnika, ni druge.
Citat:
Mariborčan je neprofitni organizaciji za zaščito in pomoč živali Animal Angels poslal elektronsko pošto, v kateri je zapisal, da je v ponedeljek prijel in policiji predal moškega iz Pesnice pri Mariboru, ki je ustrezal opisu storilca, ki naj bi psom v mestnem parku, drevoredu in bližnji okolici nastavljal zastrupljeno meso.
Prosimo vse, ki so bili oškodovani, podajte prijave zoper storilca na policijo. Zahtevajte in vztrajajte pri strogi in visoki kazni. Naše živali niso predmeti, ampak živa čuteča bitja!
Animal Angels
Moški je imel pri sebi nakupovalno vrečko. Ko ga je ljubitelj živali ustavil in prosil, naj mu pokaže njeno vsebino, je moški hotel zbežati. Dohitel ga je in pridržal do prihoda policistov, a moški je nakupovalno vrečko že odvrgel na bližnje gradbišče.
Policist je vrečko našel, v njej pa je bila petkilogramska plastična posoda, v kateri so bili kosi mesa, domnevno s podganjim strupom. Policija je moškega odpeljala in zadevo rešuje, danes pa je bila podana tudi že prva prijava zoper storilca, je še sporočil Mariborčan. Dodal je še, da je danes zjutraj v malem parku pri Ekonomski šoli v Mariboru našel dva prav takšna kosa mesa s strupom, kakršne je moški imel v vrečki, kar je tudi že prijavil policiji.
7 psov je že poginilo.
Ujeti je iz Pesnice, baje se piše Ornik.
Upajmo, da ne bo naredil samomora, ker ga "bomo" spet meli na vesti.
Tudi jaz občasno sprehajam psa na teh lokacijah, sicer je vedno na povodcu, le v šumi spustim.
Po moje gre za bolnika, ni druge.