Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
no ja, ravnokar sem opazil, da je zadnji high stakes showdown na PS zmagal Dario.
največje pote pri pokru, pobere velikokrat najmanj možna kombinacija! Domnevam da tudi ti veliko služiš pri pokru z by the book teorijo.
Citat:
Pa za razliko od nekaterih znalcev na Alterju, si upam dati denar na mizo.
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Citat:
Tistih, ki imajo svoj denar na mizi vsak dan, to ne gane in jih tudi ne zanimajo tvoji izzivi - vsaj dokler lahko drugje zaslužijo več v enakem času.
Citat:
true, služim ne s pokrom, mam pa včasih za kak priboljšek.
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Svaka čast, zame eden najboljših postov na Alterju!
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Malcom saj eni že igramo ves čas, se ni treba nič kaj posebej dogovarjat; PokerStars, nizki limiti; 50$ ali 100$ buy-in, 6-max in full-ring mize - redno igram tukaj (150k handov), vabljena z dohtarjem, saj je javna igralnica. Pa se slišimo po 50k igrah in primerjamo statse, če bi rada primerjala znanje. Bo pa treba malo več kot 500$ naložit, ker hujši swingi so tudi po 1000$+, drugače je zelo mala verjetnost, da bo sploh zneslo za 50k handov.
Tisto kavbojsko, da v treh dneh (kar je ~1000 handov po dobrem scenariju) iz 500$ rata 1500$, se idita kar z dohtarjem sama, ker z znanjem nima ravno veliko veze. Najbolje kar v kakšni mariborski kleti, zamaskirana v sončna očala in havajske srajce, kjer bosta pokazala vse svoje znanje že v 200 handih.
500$ ni neka obremenitev za moj bankroll, ampak za odstopanje od običajnega ustaljenega profitabilnega stila igranja na mojem terenu proti dvem netipičnim (v dobrem ali slabem smislu) igralcem, ki morda colludata (kako naj vem?), jih je vseeno škoda. Še enkrat vabljena v moj brlog, jaz s svojega terena ne grem, ker ne igram za zabavo ali čast, sta pa vidva tista z nekimi kompleksi, ki jih imata po kupu bedasto napisanih postov.
Citat:
dejstvo, je da je igranje pokra zapravljanje časa in živcev.....
V bistvu, točno vem kaj govorim, ker sem igral poker vsak dan, po več ur.....dobil tudi nekaj $$$$, natančneje več sto....
ampak ko začneš seštevati prebiti čas in donos vidiš, da to ni to....
Je veliko bolj pametnih stvari, kot pa buljenje v ekran in gledanje kart....za 100 ojrov na mesec!
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Seveda igraš, pred 15 dnevi si trdil tole:
Citat:
dejstvo, je da je igranje pokra zapravljanje časa in živcev.....
V bistvu, točno vem kaj govorim, ker sem igral poker vsak dan, po več ur.....dobil tudi nekaj $$$$, natančneje več sto....
ampak ko začneš seštevati prebiti čas in donos vidiš, da to ni to....
Je veliko bolj pametnih stvari, kot pa buljenje v ekran in gledanje kart....za 100 ojrov na mesec!
Torej, o skupno zasluženih več sto evrih (uh, bravo!), zapravljanju časa in zaslužkih po 100€ na mesec. Zdaj naenkrat grajndaš limite, pri katerih malo večji swing znaša več sto evrov (torej tvoj celoten bankroll), povprečni mesečni zaslužek pa je precej višji od stotih evrov, posebej, če igraš vsak dan in več ur, kot si napisal. Prav neverjeten si.
Vsaj dve stvari se zelo očitno ne skladata, poleg tvojih ostalih šibkih postov v tej temi, seveda. Mogoče obstaja kakšna drugačna razlaga, a če bi ugibal, bi rekel, da je problem, da se predvsem širokoustiš z neresnicami, ki jih ni težko ugotoviti.
Ja, uh, našel me boš in mi pobral ves denar s svojim strašnim preflop readom (all-in = AA
Precej bedasto je debatirati z ljudmi, ki serjejo neresnice, zato sem debato s tabo zaključil.
Malcom, če si pa ti bolj resen pa naklamfaj vsaj 50k handov na teh limitih in me kontaktiraj, da izmenjava statistike, če bi rad že rad nek benchmark znanja in se kosal ravno z mano. Jaz ga ne potrebujem, ker imam tega vsak dan dovolj in je bankroll dovolj zgovoren, mi pa ni težko - podatki so vedno dobrodošli.
Zdaj pa grem spat po nočnem grindu. Lahko noč.
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Tisto kavbojsko, da v treh dneh (kar je ~1000 handov po dobrem scenariju) iz 500$ rata 1500$, se idita kar z dohtarjem sama, ker z znanjem nima ravno veliko veze. Najbolje kar v kakšni mariborski kleti, zamaskirana v sončna očala in havajske srajce, kjer bosta pokazala vse svoje znanje že v 200 handih.
Citat:
Veš kaj se pri tebi ne sklada!.....................da si še zelo daleč od pravega pokeraša.