Zasebni stiki preko salomonca

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Tle se pa strinjam z malcomom. Mariborčnake so res grozne bejbe - nadute, arogantne, nesramne pa še zabite k žebu ... vsaj to kar sm jst uspela spoznat.
bonk.gif
So mi pa npr. Celjanke, Laščanke, ipd. ful simpatične, po večini tud ful prijazne in nasmejane. :zmag:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:

Ampak vedi, da enkrat bo treba zidat recimo po 30 letu, enkrat ime totroke pred 30 letom. Sej na začetk so itak žurke, potovanja, spoznanja, veselice, pohodi v naravo, morje, gore.....potlej pa je že treba počas zagrabt za resna dejanja (poroka).

Pa zakaj vsi tolko gnajvite s to poroko? Sej pa to ni noben papir za dokaz ljubezni, ali karkoli druga.
Zakaj bi zdidal, če si lahko hišo oz. stanovanje čist lepo kupiš brez jebanja s cigli... In zakaj se vsem nekam mudi.
Star si 23 let, pa se obremenjuješ kaj bo čez 7 let. Daj času čas, nasloni se nazaj in opazuj živlenje.
Ko pride prilika jo pa zagrabi. Ne pa da nonstop "iščeš" to prikilko ker ti kolegi, brati in ostali dopovedujejo da bi ze
mogo met resno punco (ženo tako ti hočeš) in otroka na poti. Danes je moderno dea gradiš kariero in mas otroke tam pri 35ih...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Tle se pa strinjam z malcomom. Mariborčnake so res grozne bejbe - nadute, arogantne, nesramne pa še zabite k žebu ... vsaj to kar sm jst uspela spoznat.
bonk.gif
So mi pa npr. Celjanke, Laščanke, ipd. ful simpatične, po večini tud ful prijazne in nasmejane. :zmag:

Ma ja. Zato pa delam na tem, da ko bo prva prilika spoznam kake ne-amriborčanke kje ob morju, na kaki hudi fešti.

Bog daj mi to fešto prosim!!!

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Jebo pas mater, pa kako, da ne nehaš revici težit....Daj oglas v salamonca in omeni, da boš za odnos tudi plača in ni hudič, da ga boš namočil...

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Mi ni jasno, v vsaki temi, ko replicira nate, ti nekaj namiguje in teži....potem pa pravi, da ni GEEK
bonk.gif
Zato sem se tokrat spotaknil v tole....pa tudi za ostale uporabnike je moteče....
Dobra si, da upaš iti z njim na oni hribovski izlet...ti bo ziher skoz težil, ko kaka pritepena hijena....

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Dokler hodimo v hribe skupinsko, me ni ničesar strah, ker verjamem, da bi me ostali pohodniki branili (če le ne bi bili preveč zadihani
grin1.gif
). Sicer pa....pusti mu veselje. Dokler je vse na ravni foruma, je ok.

Pritepena hijena
hysterical-1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ko te bo videl pred sabo, bo raven foruma kaj hitro preoblikovana v realno nadlegovanje....to so GEEKI....ne tega pozabit. Pa sta se vidva že videla v RL?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Za razliko od tebe, ki na nje vidiš samo tisto med levo in desno nogo pa mogoče še oprsje, jaz v njej vidim inteligentno žensko. Namig: na njej najbolj sexi zadeva ni njena postava, ampak nekaj povsem drugega, nekaj kar se nahaja že tako visoko, da ti tega sploh ne opaziš. Čeprav tudi postava ni slaba.