Zasebni stiki preko salomonca

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
V čem je skrivnost tvojega uspeha?
17758-icon_confused.gif

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Mene osebno bi prestrašu en 20 letnik, ki bi mi ves resen govoril o tem, da rabi eno, ki bo doma pomagala bajto zidat, pa otroke merkat pa likat, prat, pomivat...
Čeprav te stvari večinoma že počnem (razen bajte pa otrok) bi me to sigurno odvrnilo... Ne znam opisat zakaj, ampak izpadeš kot človek brez družbenega življenja, totalno preresen in verjem, da boš s takim razmišljanjem na glas odbil vsako svojo vrstnico. Redkokera 20letnica je navdušena nad tem, ko ji tip razlaga, še predno kaj imata, o bajti in otrokih ipd...
Je pa to samo moje mnenje

Potlej stran s takimi, so še ostale baba k so 10x boljše.Šalo na stran. Ampak vedi, da enkrat bo treba zidat recimo po 30 letu, enkrat ime totroke pred 30 letom. Sej na začetk so itak žurke, potovanja, spoznanja, veselice, pohodi v naravo, morje, gore.....potlej pa je že treba počas zagrabt za resna dejanja (poroka).

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
17758-icon_confused.gif

Tvoj je v tem, da se izogibaš pisanju o svojem RL, da uporabniki ne bi vedeli kdo dejansko sii...in ahko potem nemoteno izdrkavaš ostale uporabnike na forumu. To šele pomeni biti opasan i zajeban.
d055.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
17758-icon_confused.gif

Tvoj je v tem, da se izogibaš pisanju o svojem RL, da uporabniki ne bi vedeli kdo dejansko sii...in ahko potem nemoteno izdrkavaš ostale uporabnike na forumu. To šele pomeni biti opasan i zajeban.
d055.gif
Filip, kaj te zanima? Kr vpraši.
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Dosti žalostno, da je štajerska zate samo MB.

Jah jebat ga z MB sem in ko govorim o štajerkah govorim predvsem o mariborčankah z okolico.
Jebat ga če ne pecam skoraj pri celju... Od štajerk mam izkušnje več ali manj samo z mariborčankami...

Nazadnje urejeno:

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Točno tako je kot si napisal... mariborčankam itak v osnovi manjka kvaliteten sarkazem detektor in še kaj drugega.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A nisi ti 20 neki star? Kaj to potem sodiš po videnem pri 15 letnicah?

Izjeme sicer potrjujeo pravilo, ampak Ljubljančanke imajo najslabši karakter v celi državi.

se popolnoma strinjam.
bi pa dodal še to, da so primorke in štajerke zakon! (ne govorim o mariborčankah, malcom
wink-1.gif
)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Točno tako je kot si napisal... mariborčankam itak v osnovi manjka kvaliteten sarkazem detektor in še kaj drugega.

Ne samo sarkazem detektor, ampak še še indikator odkritosti, poštenosti, pravičnosti, humorja,....

Če ma eno, nima druga, če ma drugo, nima tretjega...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Ares pravi:

bi pa dodal še to, da so primorke in štajerke zakon! (ne govorim o mariborčankah, malcom
wink-1.gif
)

Ipam so med šatajerkami mariborčanke "zakon", nenazadnje jih je cca 100.000,...

Kje drugje po štajerski ti vrtaš, če ne večina po mariboru in okolici, pa res nebi vedel.

Ker samo v centru maribora in recimo v mariboru samem dobiš štajerko v pravem pomenu. Z karakterjem
alkoholnega pitbulla.

Toplo odsvetujem, te ženske niso za nič. Uporabna mogoče 2% žensk, ki sta pa seveda že dolgoletno zasedena. (zakaj le...)

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
Ampak vedi, da enkrat bo treba zidat recimo po 30 letu, enkrat ime totroke pred 30 letom. Sej na začetk so itak žurke, potovanja, spoznanja, veselice, pohodi v naravo, morje, gore.....potlej pa je že treba počas zagrabt za resna dejanja (poroka).

vse lepo in prav, a če začneš bejbiki pri 20ih o tem razlagat na dolgo in široko, te bo (vsaj večina) odpikala. Pri 20ih razmišljaš o faksu, žuranju, mogoče kakšni ljubezni...poroka, otroci ipd so vsaj za večino še nekaj precej oddaljenega in pomalem nepredstavljivega. Sej ne, da nisi za te scene-pomoje si večina žensk tudi nekoč želi imeti otroke, družino ipd., a vse ob svojem času. Sploh pa rabiš za to imeti najprej trdno zvezo s patnerjem. Ko je men tip po kakem mesecu zveze začel govorit, da se bo iz kraja, ki je bil dobro uro oddaljen od mojega mesta, preselil nekam blizu mene, me je skor minil karkol met z njim...kaj šele, da bi mi začel težit o otrocih pa kako bo treba hišo gradit...
stupid-1.gif