Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Mene osebno bi prestrašu en 20 letnik, ki bi mi ves resen govoril o tem, da rabi eno, ki bo doma pomagala bajto zidat, pa otroke merkat pa likat, prat, pomivat...
Čeprav te stvari večinoma že počnem (razen bajte pa otrok) bi me to sigurno odvrnilo... Ne znam opisat zakaj, ampak izpadeš kot človek brez družbenega življenja, totalno preresen in verjem, da boš s takim razmišljanjem na glas odbil vsako svojo vrstnico. Redkokera 20letnica je navdušena nad tem, ko ji tip razlaga, še predno kaj imata, o bajti in otrokih ipd...
Je pa to samo moje mnenje
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
V čem je skrivnost tvojega uspeha?
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
. V ljubljani sem bil 2 uri
pa me ogovri neznanka, in me pelje kar tak na kafe.
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A nisi ti 20 neki star? Kaj to potem sodiš po videnem pri 15 letnicah?
Izjeme sicer potrjujeo pravilo, ampak Ljubljančanke imajo najslabši karakter v celi državi.
Citat:
Dosti žalostno, da je štajerska zate samo MB.
Filip, kaj te zanima? Kr vpraši.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Tvoj je v tem, da se izogibaš pisanju o svojem RL, da uporabniki ne bi vedeli kdo dejansko sii...in ahko potem nemoteno izdrkavaš ostale uporabnike na forumu. To šele pomeni biti opasan i zajeban.
Citat:
Dosti žalostno, da je štajerska zate samo MB.
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A nisi ti 20 neki star? Kaj to potem sodiš po videnem pri 15 letnicah?
Izjeme sicer potrjujeo pravilo, ampak Ljubljančanke imajo najslabši karakter v celi državi.
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Točno tako je kot si napisal... mariborčankam itak v osnovi manjka kvaliteten sarkazem detektor in še kaj drugega.
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Baba je baba, pa naj bo iz bilo kod. Vse so isto tečne, isto "pametne"........
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
bi pa dodal še to, da so primorke in štajerke zakon! (ne govorim o mariborčankah, malcom)
Citat:
Ampak vedi, da enkrat bo treba zidat recimo po 30 letu, enkrat ime totroke pred 30 letom. Sej na začetk so itak žurke, potovanja, spoznanja, veselice, pohodi v naravo, morje, gore.....potlej pa je že treba počas zagrabt za resna dejanja (poroka).