http://www.radiodalmacija.hr/zbog-svade-kasnio-trajekt-za-soltu/
Trajekt za Šolto je imel 30 minut zamude zaradi prepira Slovencev in Zagrebčanov.
Trajekt za Šolto je imel 30 minut zamude zaradi prepira Slovencev in Zagrebčanov.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Še ena novica iz hrvaške:
34-letno Slovenko posilila na izletniški ladjici
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Sicer se mi gnusijo posiljevalci toda kaj je ženska in to sama delala na privezani ladji? Zakaj je prijavila šele naslednji dan?
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Zakaj se zenski VEDNO prednostno verjame, da ima prav?
ker je nalov "hudobneži posilili nič hudega slutečo žensko" bolj prljubljen in veliko bolje bran kot "hudobnica si je poslilstvo izmislila da bi pokasirala denarce" ne govorim o tem primeru ampak na splošno. vsekakor taki kričeči naslovi po možnosti z imeni ne sodijo v naslove. razen če bi mediji prevzeli vso odgovornost da nekomu uničijo kariero, družino itd s takim pisanjem.Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Zakaj se zenski VEDNO prednostno verjame, da ima prav?
Iskala Pokemona?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sicer se mi gnusijo posiljevalci toda kaj je ženska in to sama delala na privezani ladji?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Sicer se mi gnusijo posiljevalci toda kaj je ženska in to sama delala na privezani ladji? Zakaj je prijavila šele naslednji dan?
onedva trdita da je rekla ja ona trdi da je rekla ne ampak zgleda je na ladjico šla sama... in očitno v času ko ni bilo nkjer nikogar ker bi drugače kdo vse doganjanje slišal.Citat:
Trdi, da sta jo posilila zgoraj omenjena moška, ki ju je spoznala nekaj dni pred tem.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Ali pa če probamo razmišljati:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
V teh novicah pa po mojem mnenju tudi sami debili delajo, najprej napišejo, da si je vse izmislila, v nadaljevanju pa pišejo, kot da se je to dejansko zgodilo.
Da ne omenjam, da copy/pejstajo komentarje iz alterja direkt v svoje članke, npr. zadnjič glede Slakonjinega filmčka.
Pa tudi twiter je poln pritožb, da jim kradejo šale itd.