Zaradi prepira zamuda trajekta

mistique

Guru
16. jun 2009
14.049
1.849
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Še ena novica iz hrvaške:
34-letno Slovenko posilila na izletniški ladjici

Sicer se mi gnusijo posiljevalci toda kaj je ženska in to sama delala na privezani ladji? Zakaj je prijavila šele naslednji dan?

Zaradi sramu, šoka, strahu,...?
Baba ne sme sama med moške? To več pové o moških, kot o ženski. Če še enkrat prebereš, boš mogoče razumel, da ni ženska posilila dveh moških.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Zakaj se zenski VEDNO prednostno verjame, da ima prav?
ker je nalov "hudobneži posilili nič hudega slutečo žensko" bolj prljubljen in veliko bolje bran kot "hudobnica si je poslilstvo izmislila da bi pokasirala denarce" ne govorim o tem primeru ampak na splošno. vsekakor taki kričeči naslovi po možnosti z imeni ne sodijo v naslove. razen če bi mediji prevzeli vso odgovornost da nekomu uničijo kariero, družino itd s takim pisanjem.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Še ena novica iz hrvaške:
34-letno Slovenko posilila na izletniški ladjici

Sicer se mi gnusijo posiljevalci toda kaj je ženska in to sama delala na privezani ladji? Zakaj je prijavila šele naslednji dan?
Citat:
Trdi, da sta jo posilila zgoraj omenjena moška, ki ju je spoznala nekaj dni pred tem.
onedva trdita da je rekla ja ona trdi da je rekla ne ampak zgleda je na ladjico šla sama... in očitno v času ko ni bilo nkjer nikogar ker bi drugače kdo vse doganjanje slišal.
po drugi strani je pa žurnal bolj tak časopis s članki prijatelj od kolega mi je rekel in je mogoče cel dogodek preporsto ozmišljen.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Po mojem so bili vsi trije pijani in se dali dol.
Verjetno so naredili kakšen priljubljen "selfi".
Ko se je naslednji dan streznila, je videla, da nista tako lepa, kot ju je videla v alkoholni omami.
Pa ju je prijavila za posilstvo.
Ali pa če probamo razmišljati: zakaj bi šla odrasla, zrela ženska sama z dvema moškima na prazno ladjico?
Igrat monopoli?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Aja, pa ponavadi se morajo mornarji otepat punc, jih ne rabijo posiljevat...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
In pol so se stepl na trajektu?
smile-1.gif

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.534
855
113
Ko berem te komentarje - in jim dodam obdelavo begunske problematike - samo upam, da Alter-populacija ne predstavlja neke povprečne slovenske skupnosti, ampak da se tu, ponavljam: upam, zbiramo samo retardirani lobotomisti, ki si občasno posojamo tisto aktivno možgansko celico. Ker če je tole prikaz povprečnega slovenskega diskurza, bi bilo šeriatsko pravo en velik korak naprej k razsvetljenstvu.

Saj, seveda, je normalno, da 34-letna ženska ne sme sama hoditi naokoli po svetu, še manj pa se pogovarjati z moškimi - razen seveda, če si ne želi seksa. Počakajmo, da pridejo na plano pikantne podrobnosti: sredi julija na barki v kopalkah. Morala bi priti z dvema gardedamama, vse tri oblečene v nunske uniforme (a bohvaruj burke) - to pa bi vrlima mačomornarjema poslalo signal, ki bi ga tudi onadva razumela.

Domnevajmo še, da ženska prijavi posilstvo, ker ni lepšega, kot na neki policijski postaji podajati tovrstno ovadbo in potem na zaslišanju in sojenju še 2x podoživljati te dogodke pred množico neznancev, ki skrbno lovijo vsako besedo. Saj jasno tudi moja žena razmišlja, da bi me prijavila za posilstvo (odkar se to da tudi v zakonski zvezi), ker je to tok fajn; samo zadnjič ni imela časa, ker je bil še en kup za zlikat.

Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Ali pa če probamo razmišljati:
hysterical-1.gif

Ni nam uspelo, več sreče prihodnjič.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
V teh novicah pa po mojem mnenju tudi sami debili delajo, najprej napišejo, da si je vse izmislila, v nadaljevanju pa pišejo, kot da se je to dejansko zgodilo.

Da ne omenjam, da copy/pejstajo komentarje iz alterja direkt v svoje članke, npr. zadnjič glede Slakonjinega filmčka.
Pa tudi twiter je poln pritožb, da jim kradejo šale itd.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
V teh novicah pa po mojem mnenju tudi sami debili delajo, najprej napišejo, da si je vse izmislila, v nadaljevanju pa pišejo, kot da se je to dejansko zgodilo.

Da ne omenjam, da copy/pejstajo komentarje iz alterja direkt v svoje članke, npr. zadnjič glede Slakonjinega filmčka.
Pa tudi twiter je poln pritožb, da jim kradejo šale itd.

Saj je res. Samo sem googlal za to zadevo, ker vem, da je bila objavljena.
Ta zadetek sem našel. Potem nisem več iskal.
Je pa dejstvo, da poznam očeta enega od obtoženih fantov in da so mu sfookal življenje.