Zaradi prepira zamuda trajekta

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Ne sam da hodijo ven, ostanejo na dopustu na morju same dodaten teden in grejo z nekimi (neznanci?) na njihovo ladjo,...kar se je potem zgodilo je seveda zavržno drejanje.....

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zakaj zavržno dejanje? "Posle yebanja nema kajanja!" Ženske si pa ravno to dovoljujejo. Mi moderni moški, vsi do vrha napumpani z oliko naših izobraženih modernih mam (mama, mati), pa verjamemo, da je to res in da kako so uboge
rolleyes-1.gif
.

Pa ni res! Težko mi boste dokazali, da se da žensko posilit, tako da se ji ne bi nikjer nič poznalo. Če je NE, je Ne
smile-1.gif
.

Toda ne - moškemu se tu ne verjame, medtem ko ženski se pa in to brezpogojno. Pa imamo v pregovoru, več tisočletna modrost, kaj pomeni "moška beseda" in kaj "ženska beseda"
rolleyes-1.gif
.

luciano

Guru
3. okt 2011
1.859
887
113
MB
Verjetno si iz bližnjega vzhoda, ker vidim, da imate ista stališča.

S katero skupino si prišel?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Če si res iz MB, sem kakih 20 km bolj zahodno od tebe. Sicer pa itak vsi vedo, da sem iz Sevnice.

Pa ko si se že javil: kako se po tvoje da žensko posilit proti njeni volji? Posilit, ... tako da ga notri daš
grims-1.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #9334

smile-1.gif

aplauz.gif

Dober post.
grin1.gif

Z ženskami je itak križ in direndaj. Žensko srce je tako kot avtobus ... nikoli tako poln, da ne bi bilo še za enega prostor
wink-1.gif
.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
No ja, kaj ima zdaj zamuda trajekta s posilstvom?
shocked-1.gif

V petek grem na Pag. SAMA.
shocked-1.gif

A bi me moralo kej skrbeti?
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Neee, tisto s trajektom je itak druga zgodba.

SAMA ??? Glej da te ne posilijo
rolleyes-1.gif
. Raje vzemi otroke s seboj da boš imela vsaj alibi.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ps: saj jih lahko vmes tudi naženeš spat, da ne bodo motili ...
evil.gif

luciano

Guru
3. okt 2011
1.859
887
113
MB
Neeeee....

Po prepričanju nekaterih si je ženska tako sama kriva.
Zakaj pa nosi kratko krilo, zakaj gre sama ( verjetno si išče ) zakaj.....?

Ne hodi sama po ulici, pazi kako se smeješ, ker to bi se že lahko smatralo, da si si sama iskala.....
ne-ne-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

In potem ti meni, od kje sem se vzel?
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik luciano pravi:
Verjetno si iz bližnjega vzhoda, ker vidim, da imate ista stališča.

S katero skupino si prišel?

Ne delaj tega, ne delaj onega, ...
Citat:
Zakaj pa nosi kratko krilo, zakaj gre sama ( verjetno si išče ) zakaj.....?

Ne hodi sama po ulici, pazi kako se smeješ, ker to bi se že lahko smatralo, da si si sama iskala.....

Najbolje da si jo zaviješ v feredžo in jo glej zvečer sam doma. Če bi se kar svobodno sprehajala po svetu takole prosto, se ti še iznuca
tongue-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
luciano ena skrajnost je to druga pa to kar ti podpiraš to je, da se takoj 1000% vse verjame in tako j kaznuje moške... potem pa se izkorišča prijavo posilstva, pedofilijo (recimo pri starših ki se ločujejo) itd itid... vse zato ker se je prepričalo, da ženske nikoli ne lažejo in moški samo posiljejujejo...

lej, bejba je znogirala dedca. šla je na barko z 2 dedcoma. po kar nekaj časa gre pa prijavt posilstvo. najbrž jo je vest začela pečt in je bila to "prikladna" rešitev...

luciano

Guru
3. okt 2011
1.859
887
113
MB
Ne podpiram tega!

Preizkava bo pokazala kaj je res.
Oglasil sem se zaradi tega, ker eni kar posplošujejo in avto.predpisujejo krivdo ženski.

I

Izbrisan uporabnik #9334

smile-1.gif

1. - Ti nisi Luciano ampak Luciana.
2. - Seveda se da krivdo avtomatsko predpisati ženski. Zgodba je že taka
smile-1.gif

3. - Se beremo moški po cajtengah vsakodnevno, kako smo grobi, nemarni, posiljevalci, pedofili, ... tako da je skrajni čas, da to feministično svojat zabremzamo.
10.gif
Tako naprej ne more iti. Zato se :
4. - ...v prvi vrsti vprašam, če ni kar sama nastavla mornarčkoma, sedaj mora pa doma pri pridnem možeku nekako opravičiti žulj na mindži
tongue-1.gif