Zaradi prepira zamuda trajekta

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
demz, posilstev je "več vrst"... ni glih nujno da bo bunkasta... lahko je ženska omamljena, bo posiljena...
lahko da se bo premislila in začela govort ne ne ampak kej preveč se ne upira (ker ve da bo samo se slabše) in je tudi posilstvo

dejstvo je, da če ženska reče ne je prav da je to ne. in proti volji ne delaj ničesar...
ja večina jih je doma v stilu "če ne boš dala boš plava" čeprav jih je največ se vrjetno o tistih najmanj govori.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa - ne moreš ženske posilit, ne da bi jo prebunkal. Če je rekla NE, je hkrati tudi kolena stisnila in ne dobiš ga noter, razen če bi imel polmeterskega
tongue-1.gif
, tako kot osel.

Torej če gre za posilstvo, se mora obvezno še kje drugje na njej poznati in ne samo na števcu.
kaj pa vem... eni omamljajo, eni dajo nož na vrat... pa strah se pri različnih ljudeh različno pozna ena bo tulila da bo vse sosede zbudila napadlaci se bodo pa rezbežali ena bo pa dala kolena narazen.
sicer pa pisure rečejo posilsvo tudi če je samo malo šlatanja. zakon vsemi reče napad na splono nedotaklivost. kaj se je res zgodilo in kako daleč je šlo se bo pa izvedelo iz kakšne sodbe če bo. iz časopisa ziher ne bo verodostojne zgodbe.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.510
7.019
113
Ne vem, ne poznam nobene, ki bi moža prijavila posilstva. Kaj šele lažno. Ali je katero kaki že posilil ne vem, reče nobena, sprašujem ne. Že če jo prebunkano vidiš, razlaga o nekih stengah pa vratih. Je preteklo veliko Save preden sta 2 taki priznali nasilje, ko je bilo ze vsem jasno. Tako da odgovor je ne, kar sicer bolj sovpada z mojo trditvijo kot vašo - baba je tih...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ne vem, ne poznam nobene, ki bi moža prijavila posilstva. Kaj šele lažno. Ali je katero kaki že posilil ne vem, reče nobena, sprašujem ne. Že če jo prebunkano vidiš, razlaga o nekih stengah pa vratih. Je preteklo veliko Save preden sta 2 taki priznali nasilje, ko je bilo ze vsem jasno. Tako da odgovor je ne, kar sicer bolj sovpada z mojo trditvijo kot vašo - baba je tih...
no ja, jaz to tolamčim tako da očitno veš precej manj kot trdiš da veš.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.510
7.019
113
Ali pa jih res ni toliko, kot bi nekateri iz meni neznanega razloga radi verjeli. Kako pa tipi razmišljate in zakaj tako, boš pa ti bolje vedel.

I

Izbrisan uporabnik #9334

cheer.gif

Če smem še jaz malce dodati, bi poudaril moje trditve skozi celo tole temo. Namreč že zdavnaj so minili časi, ko sem nekako verjel ženskam.

Več kot 15 let sem delal v pretežno ženskem kolektivu in lahko mi verjamete na besedo, da je izraz "hudobija" ravno tam doma. Namreč v ženskem okolju
crazy1.gif
.

Saj moški si vagamo jajca, kdo ima debelejše itd ... toda nazadnje pade moška beseda in to je to.
Pri ženskah je precej drugače. Ko pade "ženska beseda" - takrat se zadeva šele začne! Spletke, laži, potvarjanja, ... katastrofa od okolja
crazy1.gif
.

Dokler imaš v skupini eno žensko, je zlata. Bog varuj imeti dve ali več! Če sta dve, bo zgodba na kvadrat. Če so morda štiri, bo zadeva na 4. potenco ali pa še več
crazy1.gif
.

Zato je tisti pregovor kar pravilen: "Kdor ima svojo rad, jo ima vedno s seboj. Kdor jo ima še rajši, pa kar lepo doma, tako kot šporhert".

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ali pa jih res ni toliko , kot bi nekateri iz meni neznanega razloga radi verjeli. Kako pa tipi razmišljate in zakaj tako, boš pa ti bolje vedel.
ali pa še več. saj ti očitno nič ne povedo čeravno trdiš da ti povedo malo več kot ostalim.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.510
7.019
113
Od vseh, ki si bile posiljene in za katere vem ni niti ena prijavila, zgodba taka kot v omenjeni situaciji. Ne poznam pa nobene žene. Kdo bo pa to verjel, pa kaj bi to njena dolžnost ipd?

Ni očitno ne poznaš nobene v nobeni situaciji, trditve pa iz riti vlečeš, take ki so ti pač všeč.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Od vseh, ki si bile posiljene in za katere vem ni niti ena prijavila,

A to je tako množičen pojav, da jih ti poznaš veliko?

Hmmm.....

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Pag je zakon! Zrče so zakon!
zmaga.gif

Še posebej po težki žurki, ko se končno pretolčeš do svojga mercedesa in te tam čakajo kapsi v civilu, ki visijo na njem. Ko jih malce nazmerjaš pa hop, značke ven in pregled avta.
shocked-1.gif

Seveda najdejo malo travce (za lastno uporabo), nato te odvlečejo do apartmaja in ti še tam premečejo stvari (brez naloga). Fašeš 450 €.
rolleyes-1.gif

In jaz sem se bala posilstva in zamude trajekta
bonk.gif

Res ste frendi, da niste mogli na to prej opozorit
frown-1.gif

p.s.
Capl, kva pravš, a ne bi blo zame boljš, da bi se začela rajši s kakšnimi krepko nad pol stoletja starimi starčki družit?
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

cheer.gif

Drži se tako raje nas, preverjenih in izkušenih fantov
cheer.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
a tak praviš......travo, dnar, ...vse so ti pobrali samo posilit te niso hotli ..
shocked-1.gif
...
pa sej vam cel cajt pravim da ne u to tatinsko državo hodit
doma bodte in domačo ekonomijo podpirajte
rolleyes-1.gif

sicer pa, kr navadi se, tak je ko prideš v leta, celo noč na žurki, zjutraj pa nedojebana sama domov.
evil.gif

srce-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ti od same žlehtnobe še umret ne boš mogel
bonk.gif

Sem slišala za par takih primerov, je pravla ena, ki je delala v domu starejših občanov, da tanarbolj žleht sploh niso mogli umret.
shocked-1.gif

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
214
4
18
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Od vseh, ki si bile posiljene in za katere vem ni niti ena prijavila,

A to je tako množičen pojav, da jih ti poznaš veliko?

Hmmm.....

Kot je pisala Jabe, veliko je neprijavljenih posilstev. Predvsem je to pogosta zadeva znotraj (širše) družine, verjeli ali ne. In med ženskami so včasih tudi bolj osebni pogovori in tako zveš za kar nekaj njih, žal.
frown-1.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Pag je zakon! Zrče so zakon!
zmaga.gif

Še posebej po težki žurki, ko se končno pretolčeš do svojga mercedesa in te tam čakajo kapsi v civilu, ki visijo na njem. Ko jih malce nazmerjaš pa hop, značke ven in pregled avta.
shocked-1.gif

Seveda najdejo malo travce (za lastno uporabo), nato te odvlečejo do apartmaja in ti še tam premečejo stvari (brez naloga). Fašeš 450 €.
rolleyes-1.gif

In jaz sem se bala posilstva in zamude trajekta
bonk.gif

Res ste frendi, da niste mogli na to prej opozorit
frown-1.gif

haha dobra fora temu se boš "kislo" smejala še leta
smile-1.gif

Na žalost je tako, da kdor išče probleme jih ponavadi tudi najde,....kar je nauk tvoje zgodbe in navsezandje tudi poanta tega posta.