Zaprtje Slovenske ceste v Lj

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
V sloveniji (pišem z malo), so prepovedali znanost, tehnologijo, inteligenco, željo po napredku...

Vendar se apatičen narod ne briga prav dosti

V suženjstvo rojeni, v sužnje vzgojeni...

Black

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
so naleteli na britof.
Seveda je bilo to na delu Kongresca, ne na Slovenski.

Mislim, da je bilo to na začetku Cankarjeve, ko so kopali luknje za smetnjake. Seveda mi je pa lahko spomin spet ponagajal.
to je bilo na dovozu do parkirne hiše pod kongresnim trgom, natanko tam, kjer je bila posneta gornja fotografija. tam so arheologi našli neke gomile iz predrimskih časov.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Itq skregano z zdravo logiko. Sicer se od zaprtja centra in porumenelega pasu na celovški še nisem peljala, je pa očitno povečan promet do šentvida. Mene sam zanima kdaj mislijo sezidat špar nasproti celovških dvorov, ker na tej ulici je pa skeri muvi.

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Pa kaj je taka frka s to Slovensko cesto??? Če se že peljal čez center Ljubljane, sem se je tako ali tako izogibal. Enostavno se bolj splača uporabiti Tivolsko cesto, na Slovenski so bili semaforji na vsakih 5 metrov. Jaz nimam tolk cajta da se vsakih 5m ustavim na semaforju.

Razumem pa rumeni pas na Celovški in Dunajski, to je pa druga štorija.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Če mene sprašuješ ne vem, se izogibam centru LJ. Oziroma mislim si, da se vsak klinac hoče dostavit do vrat al pa če se da do stola svoje pisalne mize. Nujno potrebujemo leteča prevozna sredstva, o katerih je nekaj govoril že pipi strel.

majč

Nazadnje urejeno:

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Ma ti rabš neki druzga pa boš kr poletela
grin1.gif

Kera uzbuna zaradi teh pasov, pa folk a mate oglate volane da ne morte zavit desno - levo
confused-1.gif

Alternativa vedno obstaja a kaj ko so/ste modeli navajeni it po trasi kot da vozite tramvaj po tračnicah
cool-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.759
6.527
113
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Ti lahko preverjaš kar hočeš, jaz se pa parkrat tedensko peljem tam mem s kolesom in poslušam zatežene stare mamce ki pizdijo.
Ali je sedaj kaj bolje?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
To da je folk zmeden je že itak jasno po reg. oznaki
grin1.gif
ampak dost je sam ena ovca da skoč na desni pas in ostale ovčke direkt za njo
tako je v praksi v Slo
wink-1.gif

Ko je bil nazadnje zastoj v predoru golovc je en dal v rikverc ko je že skoraj bil na AC in seveda vsi v rikverc cel uvoz do Zaloške
stupid-1.gif

ja tako je to pr nas
crazy1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Ti lahko preverjaš kar hočeš, jaz se pa parkrat tedensko peljem tam mem s kolesom in poslušam zatežene stare mamce ki pizdijo.
Ali je sedaj kaj bolje?

Tole je popoln imbecil nacrtoval.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
ksz

Kaj je frka s Slonesko cesto? Ja a misls, da ves promet, ki je bil po Slovenski, da ga pa zdej kar ni vec? Preusmeril se je na ostale ulice in je vse zabito do amena!

Nazadnje urejeno:

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Zdaj je sploh super na prehodu pri Nami, ko samo čakaš kdaj te bo kakšen kolesar (ki zdaj na polno piči po Slovenski) bus, taksi, redar ali pa kdorkoli zbil, ko boš prečkal cesto. Idiotsko in stokrat bolj nevarno kot prej.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Kakšni?
Meni tudi ni všeč. Je za silo boljše kot je bilo prej, ljudje mi pa še vedno skačejo pod kolo in stojijo na kolesarski stezi.
Ne vem, nekdo po forumu piše da so vse take reči v Ljubljani delo strokovnjakov.

Jegulja

Zelenc'
30. sep 2013
21
0
1
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Zdaj je sploh super na prehodu pri Nami, ko samo čakaš kdaj te bo kakšen kolesar (ki zdaj na polno piči po Slovenski) bus, taksi, redar ali pa kdorkoli zbil, ko boš prečkal cesto. Idiotsko in stokrat bolj nevarno kot prej.
Ti bi pa kaj, hodil po cesti in jo prečkal kot da si na sprehodu ob PST
sprasujem se.gif

Skratka previden je treba biti navkljub omejitvi 30 km/h (sploh taxistov se je treba paziti)

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Ja, cesta bi morla biti namenjena pešcem, drugače zapiranje nima smisla.

Omejitev 30 je ita bedarija, moralo bi biti območje umirjenega prometa (z omejitvijo 10). In ja, pešci bi morali imet absolutno prednost pred busi in taxiji - slednji pa se itak ne bi smeli tam vozit razen ob pobiranju/odlaganju potnikov. Zdas so si pa to kar lepo z bližnjico vzeli ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tole je popoln imbecil nacrtoval.
Ta imbecil ima tudi ime:
</a>
klikni na sliko, spodnji desni kot.
grims-1.gif

Temu se reče čar javnih naročil, kjer je izbrani ponudnik tisti, ki ima najnižjo ceno, kvaliteta je pa popolnoma brezpredmetna.

Nazadnje urejeno: