Zaprtje Slovenske ceste v Lj

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
Če jaz v Slonu rezerviram sobo a me bo šerif spustu mimo če mu pokažem potrditveni mejl?
Itak ne bom potem šu v Slona
evil.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Tole je posledica trenutne zapore Hradeckega ceste.
Pa ti veš da Hradeckega ni bila mišljena za 20% tolk prometa kot ga ima danes in tudi po obnovi ugibam da ne bo. Dolgo je bila celo ideja da bi Hradeckega zaradi neprimernosti takega prometa kot se je vil po njej zaprli za vse razen za dovoz/stanovalce - zaradi narave in lege ceste.

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Probaj in poročaj
grims-1.gif

Baje da niti taksiste ne spučajo.
stupid-1.gif
Čudovito, sedaj morajo prevažat folk v gužvi po bleiweisovi/tivolski.

pa tiste 3 miljone bi raaje porabili za širjenje oziroma dodajanje vsaj še enega pasa na bleiweisovi/tivolski.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Probaj in poročaj
grims-1.gif

stupid-1.gif

pa tiste 3 miljone bi raaje porabili za širjenje oziroma dodajanje vsaj še enega pasa na bleiweisovi/tivolski.
Kako da ne če so današnji prispevek posneli ravno iz Taxija
confused-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Jaz vidim popolnoma prazen pas, po obeh straneh pa parkirane avtomobile. Kaj pa je narobe s tem?
Zaprtje slovenske bo blagodejno vplivalo na poslovanje petrola in darsa.

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Citat:
Uporabnik Afroman pravi:
Probaj in poročaj
grims-1.gif

stupid-1.gif

Kako da ne če so današnji prispevek posneli ravno iz Taxija
confused-1.gif

Ne vem, tako mi je rekel en taksist ki ga dobro poznam.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Zelo zanimivo, da imajo stanovalci dostop z avtom...bi bilo fino pogledati za koga gre in kdo koga pozna, saj ostali, ko se je zapiralo prvič (tromostovje 'n'siht ) pač niso imeli tega privilegija, dobili so odgovor...saj imate kavalirja...sej kavalir bi lahko vozil tudi na vinterco, nje, spodaj na dolenjski pa zapora, hehe

erikson

Guru
25. avg 2007
22.759
6.528
113
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Ni Slovenska, je pa posledica dobre ljubljanske prometne ureditve... Amerika.
BU3G1daCQAIoiX_.jpg
Bo pa desno še en nov oziroma obnovljen most.

Ljubljana bo pod Zokijem dobila toliko mostov, kot prej v celotni zgodovini mesta.
cheer.gif

V mestu pa danes še nobene gneče. Tam pri MNZ so že robniki po sredini, tako da bodo imeli kolesarji dovolj prostora (pripombe iz začetka te teme).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zelo zanimivo, da imajo stanovalci dostop z avtom...bi bilo fino pogledati za koga gre in kdo koga pozna, saj ostali, ko se je zapiralo prvič (tromostovje 'n'siht ) pač niso imeli tega privilegija, dobili so odgovor...saj imate kavalirja...sej kavalir bi lahko vozil tudi na vinterco, nje, spodaj na dolenjski pa zapora, hehe

pa a si ti ze bil naa slovenski? nazadnje ko sem se pelljal mimo nisem videl nobenga stanovalca da bi z slovenske dostopal do stanovanja?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
A sedaj veš?
confused-1.gif

Aja, še naslov Slovenska 38 in sosednja stavba - ne vem hišne številke. Torej, kdo od naju še ni bil tam?

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Moram se popravit taksiste vse eno spuščajo, danes sem videl enega ki je šel tja BP. Ne vem zakaj mi je tisti tako rekel ?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Zanimivo,d a mestna oblast nima niti toliko možganov, da bi počajkala na hradeckega in prenovo železniške postaje...

za take kul projekte, kot je delna poglobitev železnice, pa ni poguma in denarja

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Ni Slovenska, je pa posledica dobre ljubljanske prometne ureditve... Amerika.

BU3G1daCQAIoiX_.jpg

Točno tole se vleče ob popoldnevih že vse poletje in nima neposredne zveze z zaprtjem Slovenske.
Razlog je pa že omenjena zapora Hradeckega, ki ji trenutno očitno ne vidijo konca :-(

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
A sedaj veš?
confused-1.gif

Aja, še naslov Slovenska 38 in sosednja stavba - ne vem hišne številke. Torej, kdo od naju še ni bil tam?

aha, tole sem pa spregledal. se opravičujem.

te bojo zihr v kongresnem lahko parkiral.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ukrepi urejanja prometa v prestolnici do leta 2020 sicer temeljijo na Prometni politiki MOL, ki so jo sprejeli pred letom dni. Dokument predvideva, da bodo Dunajska, Celovška in Tržaška šestpasovnice, na katerih bosta dva pasova namenjena javnemu prometu.

Ha? Zdaj zmanjšujejo pasove, do leta 2020 pa jih bodo dodali?
confused-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zanimivo,d a mestna oblast nima niti toliko možganov, da bi počajkala na hradeckega in prenovo železniške postaje...

za take kul projekte, kot je delna poglobitev železnice, pa ni poguma in denarja

Če bi ti imel možgane, bi vedel, da poglobitev železnice ne more biti mestni projekt.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Če bi ti imel možgane, bi vedel, da poglobitev železnice ne more biti mestni projekt.

seveda 'ne more biti', kot ne more biti severna obvoznica, pa glej si ga vraga, pri slednji je imela mestna oblast prste vmes, je sofinancirala izgradnjo.