A ne, se vozim, oz. sem se vozil tam v službo, takole že ne bi sprojektiral. Sploh ker sem tudi kolesar in mi gredo strašno v nos nesposobnost projektantov kolesarskih stez. Zgleda da vsaj v Ljubljani ni kolesarjev med njimi.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sem se že bal da si ti, pa vidim da je Štajerc.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ja, cesta bi morla biti namenjena pešcem, drugače zapiranje nima smisla.
Omejitev 30 je ita bedarija, moralo bi biti območje umirjenega prometa (z omejitvijo 10). In ja, pešci bi morali imet absolutno prednost pred busi in taxiji - slednji pa se itak ne bi smeli tam vozit razen ob pobiranju/odlaganju potnikov. Zdas so si pa to kar lepo z bližnjico vzeli ...
to je popolnoma sfaljeno. glede na to, da je zdaj tam cona 30, je dovolj prostora, da bi kolesarji avtobuse obvozili po sredini ceste.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Link?
Zoranu "pritrjuje predavatelj geografije prometa na Filozofski fakulteti".Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Res se jim je dokončno skisal:
http://www.24ur.com/zastoji-so-le-del-zacetnih-tezav-ki-jih-lahko-premagamo.html
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Dans sem moral "silom prilike" v center. In po celovški, kljub temu, da je rumen pas, sem bil od obvoznice do gosposvetske bistveno hitrejši kot avtobus, ki ga ob prečkanju obvoznice nisem niti videl še, prehitel sem ga pri Kinu Šiška, potem pa ga od Tivolija naprej spet nisem nikjer v vzvratnem ogledalu videl. Torej kljub temu, da so zelo upočasnili avtomobile, so avtobusi še vedno počasnejši.
Predlagam, da se na vse mestne vpadnice zmontira ležeče policaje na vsake 30 metrov, če to ne bo delovalo pa na 10 metrov
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
KSZ evo je SJVT povedal se svoje na POP TV
hahaha je reko ded fetis na avtobuse hahah
Citat:
Dans sem moral "silom prilike" v center. In po celovški, kljub temu, da je rumen pas, sem bil od obvoznice do gosposvetske bistveno hitrejši kot avtobus, ki ga ob prečkanju obvoznice nisem niti videl še, prehitel sem ga pri Kinu Šiška, potem pa ga od Tivolija naprej spet nisem nikjer v vzvratnem ogledalu videl. Torej kljub temu, da so zelo upočasnili avtomobile, so avtobusi še vedno počasnejši.
Predlagam, da se na vse mestne vpadnice zmontira ležeče policaje na vsake 30 metrov, če to ne bo delovalo pa na 10 metrov
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
pojma nimaš, v Dnevniku pravijo drugače:
http://www.dnevnik.si/ljubljana/avtobusi-prehitevajo-po-desni
Seveda niso poskusili prit recimo iz Rožne doline v BTC... kjer bus 14 vozi na 10-15 minut, 27-ka na 15-20 minut, z avtom pa ne moreš čez center ... ampak kaj pa pol.