Gospodu Macu lahko spregledam, da ni bral vsega...ali pa je pa je kaj spregledal..
Ti si pa temo odpru..pa ne vem...a ne bereš kaj drugi pišejo? Ali si pač ignorant...
Vsak naj dela, kar mu paše...nikjer nisem napisal naj vsi odpirajo podjetja...tako, da se ne bom ukvarjal s tvojimi protiargumenti na namišljenime izjave..
Zdej pa ti meni povej kaj tebi ne potegne? Kje sem ti stopil na žulj?
Ti si pa temo odpru..pa ne vem...a ne bereš kaj drugi pišejo? Ali si pač ignorant...
Zgoraj mi omenjaš te, ki sem jih izpostavil kot izjeme in še milijardo ljudi po svetu, ki nimajo veze s Slovenijo in to temo... Čudim se, da nisi omenil lačnih otrok v afriki...bi bilo še bolj v tem tvojem stilu...Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Problem je kvečjemu pri tistih, ki zaradi prejšnjega sistema nimajo nobenega potrebnega znanja, ki bi jim omogočalo različne alternative...
Pri mladih, mlajših je pa vse lepo odprto....odvisno predvsem od posameznika. In prav je tako.
Vsak naj dela, kar mu paše...nikjer nisem napisal naj vsi odpirajo podjetja...tako, da se ne bom ukvarjal s tvojimi protiargumenti na namišljenime izjave..
Zdej pa ti meni povej kaj tebi ne potegne? Kje sem ti stopil na žulj?