Zanimivo kakšna tišina...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.088
113
v lokalni ostariji
čak mal

tvoj sin, [cenzura], ima NAŠEGA ali SVOJEGA otroka akterga vzgaja skupaj s svojim pedrom?

mislim da je že zato ker je on pedr otrok naš. ali je mogoče njegov? torej pedri imajo lahko svoje otroke in jih vzgajajo al kako? hmm

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Jest bom sel po zelo dolgem casu na referendum ce se bom spomnil ampak kakorkoli prej ko slej bodo dobili pravice posvojitev itd ce ne v nedeljo pa drugic ker kuga demokracije ne pozna meja in meje so glavno gonilo predno smo prisli na ta svet.

Zakaj bom sel na reefrendum? Hmm poglejmo, danes ima vsak svoj burger, svoj okus, videnje, svojo logiko pri tem in onem, vska svoj brand in odlocanje ampak svet gre pa naprej samo s plusom in minusom, torej tukaj sivih demokraticnih odtenkov ni in zdej se bom kot verski fanatik vsaj tega drzal, kjer logika se ostaja.

dej pejt na ferendum, bodi proti, povej to vsem. povej da si proti, ker je ensprejemljivo, da so pedri/lezbe poročeni.

ne pa govorit o posvojitvah, ker nima veze. OK? posvjitve so danes možne. sem že nalimal linke, zakone, akte, pravila. danes [cenzura] posvoji otroka lažje kot ga bo po zakonu.

Sej sem proti njim, nism hotu pisat ker se mi neda driblat z uporabniki. Ampak ce se lahko porocis se mesa tukaj zraven tudi otroke. PA nima veze, ce si proti se ze ve zakaj si.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kaj sem izpljunil oz. priznal? A to, da pedri ne morejo imeti lastnih otrok? A si res tok retardiran, da sem po tvoje to do zdaj zanikal? Daj strezni se malo za spremembo.

Priznal si, da perdri in lezbijke, bi lahko imeli svoje otroke, ampak jih nočejo imet. Svojih.
Torej ti bi rad uzakonil nekaj takega, da če ti ne bi hotel imet svojih lastnih otrok, bi se raje dokopal do mojih otrok?
Ker se ti pač ne seksa s žensko.

Waw, po temle odgovoru te bom pa žal spet moral prosot za citat, da dokažeš te svoje trditve, glede mojega priznanja ter glede mojega uzakonjevanja. Žal pa zato, ker ti to spet ne bo uspelo. Spet. Kriza no.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
ksz

Jest bom sel po zelo dolgem casu na referendum ce se bom spomnil ampak kakorkoli prej ko slej bodo dobili pravice posvojitev itd ce ne v nedeljo pa drugic ker kuga demokracije ne pozna meja in meje so glavno gonilo predno smo prisli na ta svet.

Zakaj bom sel na reefrendum? Hmm poglejmo, danes ima vsak svoj burger, svoj okus, videnje, svojo logiko pri tem in onem, vska svoj brand in odlocanje ampak svet gre pa naprej samo s plusom in minusom, torej tukaj sivih demokraticnih odtenkov ni in zdej se bom kot verski fanatik vsaj tega drzal, kjer logika se ostaja.

dej pejt na ferendum, bodi proti, povej to vsem. povej da si proti, ker je ensprejemljivo, da so pedri/lezbe poročeni.

ne pa govorit o posvojitvah, ker nima veze. OK? posvjitve so danes možne. sem že nalimal linke, zakone, akte, pravila. danes [cenzura] posvoji otroka lažje kot ga bo po zakonu.

Sej sem proti njim, nism hotu pisat ker se mi neda driblat z uporabniki. Ampak ce se lahko porocis se mesa tukaj zraven tudi otroke. PA nima veze, ce si proti se ze ve zakaj si.

kako se s poroko meša otroke zraven?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
ksz

Jaz bom, neglede na končni rezultat, šel na referendum, čeprav od referenduma za samostojno slovenijo do zdaj nisem šel na nobene volitve več od takrat. Ne hodim volit, dokler bodo naši mediji komunistični.
Zdaj pa bom šel na referendum iz enostavnega razloga, da si ne bom kdaj očital, da nisem nič naredil proti tako debilnim potezam spolnih izprijencev, ki jim noben stvar ni več sveta in spoštovana. Iz družine hočete naredit navaden kupleraj, kjer se bodo spolni sprevrženci, tisti, ki po ulicah na paradah ponosa, z golo ritjo in kürcem v zobeh paradirajo in onegavijo med seboj. Tko za zdraven, ker naj bi blo to moderno, pa bi imeli še enega ubogega nič krivega otročička, da bo na naslednjih paradah skupaj z njim golo rit in lulek kazal..
Meni je družina sveta, vam pač to ne pomeni nič. Ker nimate nobene morale.

Mi je všeč, da je moja debata tako odmevna. Če že v hanzi medijih ni nobenih aktivnosti okol tega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kaj sem izpljunil oz. priznal? A to, da pedri ne morejo imeti lastnih otrok? A si res tok retardiran, da sem po tvoje to do zdaj zanikal? Daj strezni se malo za spremembo.

Priznal si, da perdri in lezbijke, bi lahko imeli svoje otroke, ampak jih nočejo imet. Svojih.
Torej ti bi rad uzakonil nekaj takega, da če ti ne bi hotel imet svojih lastnih otrok, bi se raje dokopal do mojih otrok?

Waw, po temle odgovoru te bom pa žal spet moral prosot za citat, da dokažeš te svoje trditve, glede mojega priznanja ter glede mojega uzakonjevanja. Žal pa zato, ker ti to spet ne bo uspelo. Spet. Kriza no.

a ti bi imel otroka od starega?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Sej sem proti njim, nism hotu pisat ker se mi neda driblat z uporabniki. Ampak ce se lahko porocis se mesa tukaj zraven tudi otroke . PA nima veze, ce si proti se ze ve zakaj si.

Me ne moti, če oz. da si proti, vsak ima pravico do svojega mnenja o tej zadevi. Ampak a lahko malce več o odebeljenem besedilu? V smislu kako se meša zraven otroke, če se lahko poročiš, glede na to, da homoseksualci lahko posvajajo otroke že po starih uveljavljenih zakonih in ne razumem, kaj ima zdaj dovoljenja poročne zveze osebe 1 in osebe 2 dejansko veze z otroci. Hvala.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Ja očitno. Tako on trdi oz. očitno je takpno ngejovo (ne)razumevanje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Ja očitno. Tako on trdi.

bedak. sestroco pa easy prispeva?

a ne bi raje izbral kakih bolj..omejenih darovalcev?

jaz če bi bil [cenzura], bi si želel otroka kake hude rusinje in orng desca..recmo putin pa una iz generali reklame. vsaj en tvegaš, da ma gensko okvaro jeter.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Sej sem proti njim, nism hotu pisat ker se mi neda driblat z uporabniki. Ampak ce se lahko porocis se mesa tukaj zraven tudi otroke . PA nima veze, ce si proti se ze ve zakaj si.

Me ne moti, če oz. da si proti, vsak ima pravico do svojega mnenja o tej zadevi. Ampak a lahko malce več o odebeljenem besedilu? V smislu kako se meša zraven otroke, če se lahko poročiš, glede na to, da homoseksualci lahko posvajajo otroke že po starih uveljavljenih zakonih in ne razumem, kaj ima zdaj dovoljenja poročne zveze osebe 1 in osebe 2 dejansko veze z otroci. Hvala.

A da nimaš nič proti, če imamo drugačno mnenje?
Zakaj pa potem nas označuješ, da smo zaradi tega svojega mnenja primitivni, zaostali, ozkogledni, homofobni....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:

Zakaj pa potem nas označuješ, da smo zaradi tega svojega mnenja primitivni, zaostali, ozkogledni, homofobni....

primitiven si, ker poroko enačiš s posvojitvami

primitiven ni kdor ne ve, da je 1 + 1 dve.
primitiven ni tisti, ki ne loči modre od rjave.
primitiven je tisti, ki verjamem, da ve kaj piše, a ne zna brati.
mogoče bi sem dodal še brezmadežno spočetje, ampak ajde..

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:

Ne, dokler tega mnenja ne podpirate z najbolj glupimi možnimi izgovori, ki ne držijo vode, me ne moti.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
a.jpg

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
bo bo, ker je jasno izražena volja volilca (taka so navodila volilni komisiji pri štetju glasov)

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
956
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
bo bo, ker je jasno izražena volja volilca (taka so navodila volilni komisiji pri štetju glasov)

Koda:
 Ne pozabite, da na referendumski listek ne smete ničesar pripisati, ker bi vaš listek postal neveljaven.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
vem, ampak navodila volilnim komisijam so drugačna.

Neveljavna glasovnica je samo tista, kjer ni jasno razvidno kakšna je volja volilca. Prav tako pa pri štetju tisočih glasovnic gledaš samo kaj je obkroženo, ne pa če je kdo narisal smajlija itd. Sem bil vrsto let v komisiji, vem kako potekajo stvari.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:

Ok nisem na tekocem in sploh se mi ne da razglabljat. SEM PROTI PEDROM in volil bom proti.

Zdej bo okey vrjetno?

Sej naceloma razumes ameriko in njen sistem? Ves da se je pri njih slo isto za poroko med istospolnimi, pa da se danes nadaljuje stem da imajo poroke al kakorkoli ze temu recejo z zivalmi itd?

Opazam pa da je zelo veliko ljudi ZA tko kt da nebi vedl zakaj? In ko pride do vprasanja zakaj (vsaj med publiko pri soocenjih) se zacne ven metat da morajo imeti geyi tudi enake clovekove pravice itd? WTF!!! Od kje zdej clovekove pravice zraven? Torej dokler se ne poroci jih nima?
Brez veze, to vecina celi svoje nevemkaksne travme preko takih extra stvari. Zakaj, to pa nebi vedu, ampak da se nekdo tolk angazira za pravice enih geyev ali podobno je al sam beden, neslisen in pozornosti potreben, pa se ven mece ali nevem zeli kao spreminjati boljsi jutri, skratka da se pocuti pomembnega. Potem zvecer pa na en burger, craft pivo, vmes se kaj napisat na FBju preko iphonea in se kaksnega gadgeta in s kijo na lizing domov v babicino stanovanje cakat na novo placilno listo.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Meni osebno veliko bolj ok in razumljivo, kot pa da to argumentiraš z izjavo, da gre za otroke.