Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Jest bom sel po zelo dolgem casu na referendum ce se bom spomnil ampak kakorkoli prej ko slej bodo dobili pravice posvojitev itd ce ne v nedeljo pa drugic ker kuga demokracije ne pozna meja in meje so glavno gonilo predno smo prisli na ta svet.
Zakaj bom sel na reefrendum? Hmm poglejmo, danes ima vsak svoj burger, svoj okus, videnje, svojo logiko pri tem in onem, vska svoj brand in odlocanje ampak svet gre pa naprej samo s plusom in minusom, torej tukaj sivih demokraticnih odtenkov ni in zdej se bom kot verski fanatik vsaj tega drzal, kjer logika se ostaja.
dej pejt na ferendum, bodi proti, povej to vsem. povej da si proti, ker je ensprejemljivo, da so pedri/lezbe poročeni.
ne pa govorit o posvojitvah, ker nima veze. OK? posvjitve so danes možne. sem že nalimal linke, zakone, akte, pravila. danes [cenzura] posvoji otroka lažje kot ga bo po zakonu.
Jaz bom, neglede na končni rezultat, šel na referendum, čeprav od referenduma za samostojno slovenijo do zdaj nisem šel na nobene volitve več od takrat. Ne hodim volit, dokler bodo naši mediji komunistični.
Zdaj pa bom šel na referendum iz enostavnega razloga, da si ne bom kdaj očital, da nisem nič naredil proti tako debilnim potezam spolnih izprijencev, ki jim noben stvar ni več sveta in spoštovana. Iz družine hočete naredit navaden kupleraj, kjer se bodo spolni sprevrženci, tisti, ki po ulicah na paradah ponosa, z golo ritjo in kürcem v zobeh paradirajo in onegavijo med seboj. Tko za zdraven, ker naj bi blo to moderno, pa bi imeli še enega ubogega nič krivega otročička, da bo na naslednjih paradah skupaj z njim golo rit in lulek kazal..
Meni je družina sveta, vam pač to ne pomeni nič. Ker nimate nobene morale.
Mi je všeč, da je moja debata tako odmevna. Če že v hanzi medijih ni nobenih aktivnosti okol tega.