boš odgovoril? te je sram? kontra vprašanja v stilu Glanza
ti bom odogovril.
ne, nisva s TATIjem seksala. Imam pozitivno razvit odnos do klasične družine. TATA ni bil nikol copata, mama pa ne tepena. Nben ni alkoholik. pa nben od njiju ne pada na kolena, ne sklepa rok v molitev in ne nosi partijske knjižice okoli.
imam predsodke do pedrov, velike. celo rokovanje mi je neprijetno. poznam jih veliko. ne razumem jih in niso mi uspeli še razložiti zakaj.
imam predsodke do lezbijk. one tudi obstajajo. moti me, ker vztrajno zavračajo vzet v posteljo deca. mi tudi ne znajo razložit zakaj.
ko pa dam na stran 'spolno vedenje in zavedanje' obeh omenjenih skupin, me pa rata sram. ker opazim, da imam predsodke skozi prizmo seksualnega videnja. in nisem prepričan, d aje to ok. mnogi hetero pari namreč pravijo, da eksperimentirajo. in potem slišim kako njemu paše k mu ona masira prostato skozi rit. zakon. mene je zanč doktor preverjal prostato, pa ker ni najavil 'prstkanja' je skor dobil na gobec. moaj rit je moja in je ne dam tut J.Lo ne. ampak enim hetero je pa to ok. in če je njim, je pač unim homo mogoče še malo bolj. oboji so mi čudni.
ampak..k se userjem po keto dieti..trdo in debelo..tut od ene točke..mogoče G, dalje čutim užitek.
marsikaj ne razumem. ampak sem menja, da se ne vtikam v riti drugih. da obstajajo zato strokovnjaki. ritologi, seksologi, homofobi, psihologi. pa bodo že oni dognali kaj in kako. jaz sem zaupal vladi, da bo vladala in ne bizgecem, da bodo glasovali.