Zanimiva težava - R Clio Storia in klima - še kdo?

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
tongue-1.gif
.

Brgo - sodil sem samo po zadnjem postu.

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Včasih se zgodi, da spusti uparjalnik, ki je v kabini...
confused-1.gif
menda pa obstaja tudi naprava s katero se posluša kje pušča klima, namreč ta reč zelo ojača zvok puščanja in na ta način lahko ugotoviš kje je to mesto...

Nazadnje urejeno:

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
tak, pa smo tam

V petek prižgem klimo, kompresor se vklopi, hladi pa ne. Peljem včeraj avto na Štajerski avtodom, da mi pogledajo zakaj ne hladi, nakar me pokličejo in rečejo, da je potrebno zamenjati hladilnik klime
13.gif

Jim rečem, kak te tega niso vidli že aprila, ko so mi gledali, zakaj ne dela klima pa mi reče, da se takrat še ni nič vidlo
bonk.gif

Ko jih vprašam, kolko bi me stalo to popravilo, pa doživim šok ---> 650€ z delom
uf-1.gif

Pol pa si mislim, a bi jaz koga ubil al kaj. Avto l. 2006, prevoženih 55k, klima ima za seboj glih 100 ur dela (pa še to ne vem če ima) in ti gre k vragu, popravilo pa pride pol trenutne cene avta
stupid-1.gif

Zdaj pa jaz vas vprašam, kaj bi vi naredili na mojem mestu?
rolleyes-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Meni se je zgodilo povsem enako in to teden dni po preteku garancije. Kaj sem naredil ? Uspelo se mi je zmenit, da sem plačal samo 1/3 cene, to je pa tudi vse. Zato dvomim, da boš ti pri 7 let starem avtu lahko kaj dosegel. Pa tudi težko boš dokazal, da je bla zadeva pokvarjena še v času garancije. Mislim, da je to Tomova misija (impossible).
Jebatga, če boš hotu imet hladen avto, boš IMHO moral kasirat ... čaki, pa to lahko še ni vse, meni so potem menjali še eno izmed cevi (čez čas). Tko da, Clio** in klima ---- nista glih za skup

** al morda celo Renault

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Sodelavec ima 3 (z besedo: tri) mesece starega Cliota, ki mu je crknila klima.

Proizvodnja v Turčiji očitno terja svoj davek.

Verjetno na veliko opevana avtomatska klima
evil.gif