Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Ko je ravno govora o gumah Sava Eskimo S3+... Prejšnjo zimo me je ta guma tako neverjetno pozitivno presenetila, da kar verjeti nisem mogel. V strmino kjer sem prejšnje zime komajda zlezel s praznim avtom, ko sem imel neke čudne zimske Michelinke, sem zadnjo zimo po 5+cm snega vlekel še prazno prikolico s cerado. Že sama prikolica tehta blizu 200kg (ok, 150kg, da ne pretiravam), pa še kotalni upor dveh dodatnih gum... Skratka, Eskimo S3+ so za po snegu vrhunske. Ne trdim pa, da so najboljše za hitro vožnjo po avtocesti.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Kakšne so pa kaj gume Debica, Nexen ipd
te najvec bmwjasi uporabljajo. ponavadi so najboljse.
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Tudi jaz rabim par gum 205 55 16, vožnja v glavnem LJ in okolica in glede na naše zime,
rabim gumo ki je dobra predvsem v mokrem...
Predlogi?
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Ima kdo izkušnje iz prve roke s Sava Eskimo HP?
Na objektivnih nemških testih je ponovno niso testirali. Oklevam med Savo in Continental Wintercontact TS850, vendar je razlika v ceni cca. 20 EUR/komad (205/60 R16). Razliko sem pripravljen plačati, če je conti toliko boljša. Glede na adac test je conti honda, saj je bojša, tudi če so ostale še boljše in jo prehitijo...
Sem prebral napačno velikost... za 205/60Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Res je, hvala. Sicer je avto precej težak (96 = XL nosilnost pnevmatike), kilometrov pa ne delam več veliko, zato bi raje vzel kakšno z večjo obrabo, da ne bo po 4 letih trda, profil pa še 80%.
Citat:
Strokovnjak Saša Kapetanoviæ je po testu za najboljšo za vsakdanjo rabo ocenil pnevmatiko znamke Sava , enakovredno oceno pa je dal modeloma Goodyeara in Dunlopa.
Citat:
Uporabnik krko pravi:
http://www.zurnal24.si/policija-za-provide-izbrala-najslabse-pnevmatike-clanek-213709
Citat:
Strokovnjak Saša Kapetanoviæ je po testu za najboljšo za vsakdanjo rabo ocenil pnevmatiko znamke Sava , enakovredno oceno pa je dal modeloma Goodyeara in Dunlopa.
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Ima kdo izkušnje iz prve roke s Sava Eskimo HP?
Na objektivnih nemških testih je ponovno niso testirali. Oklevam med Savo in Continental Wintercontact TS850, vendar je razlika v ceni cca. 20 EUR/komad (205/60 R16). Razliko sem pripravljen plačati, če je conti toliko boljša. Glede na adac test je conti honda, saj je bojša, tudi če so ostale še boljše in jo prehitijo...
http://www.autobild.de/artikel/winterreifen-test-2014-2015-225-50-r-17-5301612.htmlCitat:
In einer Vorausscheidung bei den Bremstests müssen sich die 50 frei im Handel gekauften Reifen zunächst für den Haupttest qualifizieren. Die Exemplare mit den längsten Bremswegen auf nasser Piste werden als Erste aussortiert (rot markiert). Für die restlichen 20 Reifen entscheidet die Summe der Bremswege auf Nässe und Schnee über den Verbleib. Nur die besten 16 kämpfen im Finale um den Testsieg.