Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Poanta je drugje in sicer v uporabi teh vrednosti v postih kot da so enakovredne. Življenja pa imajo pred sabo (v kolikor so dobro vzdrževani, torej ne tipično po slovensko) ravno nekako enako, če se življenje šteje v kilometrih in ne v letih.
Ne, saj se strinjam. Samo je trapasto vsakič to pogrevat, ker fiesto pa corso se menda kupi za drug namen in za drugačen tip človeka kot rabljen premium. Tudi, če je ista cena se mi zdi b.v primerjat. Pač povprečni babi, ki so po mojem povprečni kupci malih jajčkov, ne moreš dat v roke rabljenga premium karavana/limuzine in pika. Kaki že, ne pa vsem.
Absolutno ni vse primerno za vse, potrebe, znanje in zmožnosti se seveda razlikujejo. Oglasil sem se zgolj in izključno zato, ker mi gre na jetra primerjava novih jetrc (za 10, 11, 12+k €) z 10 let starimi višjecenovci (za 3, 4, 6k€). Torej primerjajo neprimerljivo ampak za Alter ni to prav nič novega.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
odsluženo, če rabiš avto dejansko za vozit
4 leta stara BMW 3ka je odslužena, če jo dejansko rabiš za vozit? Dej ga no pokat no
Si me spomnil na neko stranko, ki mi je ob obnovi zavarovanja avtomobila, ki je bil star 2 leti, močno potarnala, češ, da ima zdaj pa že prav star avto in da bo kmalu treba kupit novega
Pogledi ljudi na stvari se med seboj res lahko izjemno razlikujejo.