Zakulisja olimpijskega komiteja Slovenije

19. jul 2007
2.842
1.566
113
Saj v pošteni nekomunisticni Avstriji je njihov tona tiščal vse živo, pa mu nič niso mogli dokazat, oziroma so že vse njihove smučarke osivele v vmesnem času...

Toni Sailer Redux
The #MeToo movement recently led Der Standard to re-visit a well-known scandal that happened about the same time that Spiess-Werdennig was molested. The newspaper revealed how, in 1974, the Austrian government intervened to extricate from Poland the nation’s iconic champion, Olympic triple gold medalist Toni Sailer (d. 2009), after he was charged in a notorious rape case.
At the time, Sailer was the head coach of the Austrian alpine team and was in Zakopane for a World Cup race. He became entangled in a drunken episode in a hotel room with two Yugoslav ski servicemen. A part-time prostitute was violently raped. The Austrian government prevailed on Poland to get Sailer out of the country before he was jailed. Sailer claimed he was set up.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.364
-2.870
113
pa se to ujema z njenim karakterjem?
Se ujema.
Karakter je imela težaven, že prej se je kregala s trenerji, ki so jih menjavali zaradi nje, pa smuči niso bile dobre, zahtevala je drugačne pogoje zase....
nekaj takega kot Mazejeva. Samo takrat so bili drugačni časi, se ni dalo imet svojo ekipo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.364
-2.870
113
Povsem mozno je da ga je Toncek namakal. Je pa tudi druga realnost - taksnih tonckov, trenerjev in podobnih namakalcev po svetu sporta malo morje. To je tista bolj kruta stran profesionalnega sporta. Navsezadnje je tudi Massi namakal ampak pac v pozitivnem smislu.
Pa ne mislit, da športniki v najboljših letih na turnejah, daljših odsotnostih od doma nič ne seksajo. Se žgejo kot zajci, mi je nekoč ena vrhunska smučarka sama povedala.
Da bi pa kdo kako na silo posiljeval pa ne verjamem, so tekmovalke preveč dobro fizično pripravljene.
Hehe, kako se je potem razpletla tista zgodba o posilstvu tekmovalke v borilnih veščinah na Cipru - o katerem so poročali mediji par let nazaj? Kdo obsojen? klik

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Massi je izrecno povedal, da sta v času sezone s Tino zgolj trener in treniranka. Očitno je dobro delovalo. :evil:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Zakaj slovenski novinarji delujejo tako kot delujejo:
Tu sicer ne gre za šport... ampak omenjena jasno napiše da je to tudi pri "športu nekaj vsakdanjega".

• Všeč mi je
Reactions: johan_blond

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
  • Všeč mi je
Reactions: Fadil

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
In pri nas bi to ostalo skrito?

Koliko let je bilo tam skrito če so spregovorile sedaj, pri 50 letih, in tam novinarji načeloma niso politično nastavljeni?

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.940
2.641
113
Zgleda sta se le dobila.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Mene res zanima zakaj se ne more povedat, za kaj se je šlo in zadevo tudi javno zaključit.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Ni treba, da te šef spolno izkorišča, da ti ni všeč. Ampak Slovencem drugo ne pade na pamet, če gre za mlado dekle in deda v zrelih letih.
Meni se odločitev Mateje Svet ne zdi tako presenetljiva. Neka trenja so gotovo bila, odločitev pa ji je bila precej olajšana, ker je bilo jasno, da ne glede na to, kaj takrat še doseže, ne bo to nek resen denar, da bi lahko od tega živela še nekaj let po koncu kariere in počasi iskala nov resen vir zaslužka.
Danes je glede tega nekaj bolje. Kariero se da malo podaljšati z dobrim PR-om po družbenih omrežjih in za relativno majhen vložek ohraniti spomin med ljudmi, kar pomeni, da je športnik še nekaj let zanimiv za oglaševalce (=denar).