Ne vem, kaj je res, vendar, Mateja Svet se mi ne zdi prav bogata?
Potrjeno? Tudi ona bogata, da molči?
Katera je torej bogata?
Vsem pove, noben ne objavi. To da se je tožila z Erjavcem zaradi pralnega stroja pa vsi?
Mogoče so naredili poravnavo v dinarjih na 12 obrokov.Ne vem, kaj je res, vendar, Mateja Svet se mi ne zdi prav bogata?
Potrjeno? Tudi ona bogata, da molči?
Katera je torej bogata?
Vsem pove, noben ne objavi. To da se je tožila z Erjavcem zaradi pralnega stroja pa vsi?
Čižman je varoval svoji rit. Tako kot Slovenčeki. Je že spoznal Tončeka in njegovo skupino...V vsej tej zgodbi pa je najbolj zanimivo to, da je Mateji zaradi pritiskov lastni fant obrnil hrbet, samo iz vidika svoje lastne kariere. Upam, pa da veš o kom govorim. In to je bil tudi razlog, da sta se razšla.
Mogoče so naredili poravnavo v dinarjih na 12 obrokov.
Za prvi obrok so kupili staro hišo, za drugi obrok so jo obnovili, za tretji obrok so kupili nov avto, za 4 obrok so šli za en teden na morje, za peti obrok so plačali položnico za elektriko, za 6 obrok so dobili dve žemlji, za sedmi obrok.....
V enem od intervjujev je Tone Vogrinec izjavil, da je izginila in več tednov kao sploh niso vedeli, zakaj je izginila, kje je in niso z nikomer od njenih mogli vzpostaviti nobenega stika. Tak da veš, da se tu ni šlo za sponzorja ... Vogrinec je sam več različnih zgodb natvezil ...Tona ni plačal nič, ampak zveza, ve se kdo je bil na čelu. Druga stvar k Tona bluzi, da je šlo samo zaradi zunanjega sponzorja. To se pogaja pred sezono ne med... Takih floskule lahko le bizi požre. Čeravno je taisto dovolil Križaju, Mateji pač ne.
Vendar to ni bil razlog, da je sred Bormia poklicala starše in takoj nehala. Temu spet verjame le buzi....
Čižmanu pa je bla obljubljena A reprezentanca....
Vse je Tona porihtal....
Mislim, da obstaja celo posnetek klica Mateje Svet!
Kdaj sem pa jaz kaj pisal o Vogrincu?Tona ni plačal nič, ampak zveza, ve se kdo je bil na čelu. Druga stvar k Tona bluzi, da je šlo samo zaradi zunanjega sponzorja. To se pogaja pred sezono ne med... Takih floskule lahko le bizi požre. Čeravno je taisto dovolil Križaju, Mateji pač ne.
Vendar to ni bil razlog, da je sred Bormia poklicala starše in takoj nehala. Temu spet verjame le buzi....
Čižmanu pa je bla obljubljena A reprezentanca....
Vse je Tona porihtal....
Mislim, da obstaja celo posnetek klica Mateje Svet!
Kdaj sem pa jaz kaj pisal o Vogrincu?
Ker ni nobenmu v interesu razen lačni javnosti.zakaj se tega uradno ne razisce?
Za enkrat obtožbe so. Obtoženci se niti ne javljajo!... Bi pa bilo zanimivo videt nekatere uporabnike tu gori , ki tako veselo obtožujejo ljudi zlorab, kako bi reagirali ob kakšnih mastnih tožbah s strani obtoženih. Me prav zanima, če bi še naprej bili tako glasni.