Očitno v Sloveniji še manjka nekaj časa, da padejo tudi nedotakljivi: Weinstein v ZDA.Samo še tole: naj mi en ali več vas razloži Kockino direktno odgovornost za Tonejovo svinjarijo. Zadevo so zatučkali, očitno zelo uspešno/bogato. Se strinjam da je to svinjarija na kubik, ampak zakaj sedaj leti vse na Kocko, če je Tona še živ?
A res? Kdo pa odloča, kako in s kom bo kdo treniral, pa kdo bo šel v prvo ekipo, itd.? A to se kar samo zgodi.Dajte ne primerjajte ene usranega "direktorčka" športne zveze, ki lahko športnico malo šikanira, če mu ne da z enim največjih producentov filmske industrije, ki je lahko dobesedno uničil kompletno kariero stotinam žensk.
Njun greh ni nič drugačen, le dimenzije so povsem drugačne in ne Tona, ni nič velik, je en usran mali črviček, ki bi moral precej nemirno spat!!!
Lahko veš kar hočeš, tukaj si sam napisal, da lahko vpliva, pa čeprav lahko ostali bolj vplivajo.V hierarhiji SZS, direktor še najmanj! Recimo, da nekaj malega vem o tem.
samo je pa "naš" to pa tud nekaj šteje ne?
Zato, ker se mrtvega leva lahko brca brez nevarnosti.Samo še tole: naj mi en ali več vas razloži Kockino direktno odgovornost za Tonejovo svinjarijo. Zadevo so zatučkali, očitno zelo uspešno/bogato. Se strinjam da je to svinjarija na kubik, ampak zakaj sedaj leti vse na Kocko, če je Tona še živ?
Pa verjetno za to, ker ga tako hvalijo na Tv-ju.Zato, ker se mrtvega leva lahko brca brez nevarnosti.
Čak da Tono pobere. Pol bomo zvedeli vse. Do takrat pa lahko še zmerom useka s pomočjo zvez....., ampak zakaj sedaj leti vse na Kocko, če je Tona še živ?
Ja, čisto po latinsko. Saj pravim, da ste eni res dobri. Kapo dol!Zato, ker se mrtvega leva lahko brca brez nevarnosti.
Takrat smo se vsi spraševali, zakaj je čez noč nehala. Pa precej se je po gostilnah govorilo, kako je škoda da je pustila smučanje.Prvič slišiš, da je Mateja Svet na vrhuncu al pa mogoče celo pred vrhuncem kariere, čez noč postavila smučke v kot???
Se hecaš?
Glede na opisano tu gori, ste nekateri sostorilci, ker ste vedeli za zlorabe in jih niste prijavili. Toliko o tem. Sem malo čez abrahama in iz MB, pa moram priznat, da prvič slišim za kaj takega. Glede na senzacionalnost nekaterih medijev, pa tudi dvomim, da bi to ostalo prikrito.
Ne vem, kaj je res, vendar, Mateja Svet se mi ne zdi prav bogata?Vpraš Pretnarco, ta vsem trobi.. Fact starša sta res prišla Bormio po Matejo, katera je jokala in od takrat so se pogovarjali samo še z odvetniki in je defacto prišlo do poravave.
Potrjeno? Tudi ona bogata, da molči?Seveda svetova ni bila edina, Korenovo pa je Vogrinec napumpal in je potrjeno imela splav.
Katera je torej bogata?Če ti verjameš, da je nehala kar tako potem pa si zagotovo pravljičar. Na SZS pa so to početje (ne vedeli) ampak tavšali z vsemi sredstvi.
Vsem pove, noben ne objavi. To da se je tožila z Erjavcem zaradi pralnega stroja pa vsi?Če nebi bilo poravnave, bi bilo to velika pizdarija za Vogrinca in SZS...... Seveda so plačali molk.
To ti lahko pove, vsak ki je malo bolj seznanjen z SZS... Clo odkrito povejo, sploh Pretnarca rada govori, kako je Tona porival in izsiljeval.