Zaklenjen račun na fb

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.526
3.026
113
On ne jamra zaradi socialnega omrežja ampak, ker iz tega profila ureja še nekaj drugih strani in sedaj nima dostopa do ničesar.

• Všeč mi je
Reactions: Casteneda

Casteneda

Pripravnik
1. sep 2007
415
12
18
64
www.chess.mojforum.si
1674981788128.png
Danes pa še to. Nepojmljivo, kajne? To se lahkosamo meni zgodi :) Prehitrim ravnanjem? Pojma nimam, kaj to pomeni!

igi

Guru
13. okt 2007
5.577
1.170
113
Celje
Kaj, a nimaš rezervnega profila? Pa ne moreš imeti dveh. Pa gesla si verjetno pomešal. Če prevečkrat uporabiš napačno geslo, te FB zablokira. Hvala bogu. S tem se prepreči nepooblaščen dostop do accountov. :) Tule ti bomo težko pomagali, sploh pri geslih.

sva šla z Bogdanom čez račune...

Rezervnega je imel aktiviranega samo na telefonsko številko in sva dodala potem še x mail in sedaj mu deluje.

Prvi, ki bi ga najbolj rabil, je pa malce triki... Greš čez postopek menjave gesla in gre vse dokaj normalno čez (če klikneš samo na link v mailu za menjavo gesla sicer javi "nekaj je šlo narobe", če povezavo ročno skopiraš v brskalnik pa deluje). Potem greš na prijavo in javi, da je račun zaklenjen in da bo poslal na mail kodo za odklep. Vneseš to kodo pri prijavi, pa zajamra, da ne bo odklenil zaradi možne zlorabe in da se naj vpiše iz naprave, ki je že bila kdaj uporabljena za prijavo v FB. Se poskusiš vpisati na app od telefona, kjer je do pred meseca dni delovala in se zgodba ponovi.

Je pa uporabnik še eno "bučko" naredil v času, od kar je prvotni račun zaklenjen. Uspelo mu je registrirati nov profil na ISTI mail z ISTIM imenom in priimkom.
In to bi znala biti težava. Ne vem pa kaj bi se zgodilo, če sedaj ta tretji profil pobrišeš...

Če mogoče pade še komu kaj na misel se priporočam

• Všeč mi je
Reactions: johan_blond

Casteneda

Pripravnik
1. sep 2007
415
12
18
64
www.chess.mojforum.si
1675102590610.png
To je še ena reakcija na mojo nerešljivo(?) težavo.Ki pa je ne razumem ... Malce me tudi skrbi, ker je na moji profilni slikci ukrajinska zastava ... Morda imajo Rusi prste vmes. Vohuni?