Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Sej vsaka zanika....ne rečem, da ni izjem med ženskami, tudi so, ampak rekde, zato pač pišemo o tem, kakšna je velika večina vas...ti si seveda drugačna, ane?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pretvarjaj se, da si točno nasprotje od njenega tipa...nato jo nategni in pobegni...
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Hodila sva na pijače, koncerte, vsako jutro se je dve uri prej vstajala zato, da sva bila lahko pred šolo skupaj pri meni, ves čas sem jo objemal, lupčkal, vsak vikend je bila z mano, a imela je "resnega tipa"
...
Preveč "intime" je bilo, da bi bil lahko int. [censored].
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Veliko preveč pozornosti ji posvečaš.. daj jo malo na hladno, ne kaži vneme in ne takoj v jok če ti ne odgovori na SMS takoj..
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
.
Tako, malo sem se izpovedal. Čeprav s tem tvegam, da bo vse prebrala, ker sem ji povedal, na kater forum hodim, me nič ne briga, naj prebere in vidi, kako je.
Kaj menite pobje?
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
(Zdej bodo kajpak vsi rekli, da si delam reklamo in da sem obupana in blablabla...IAlter)
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Veliko preveč pozornosti ji posvečaš.. daj jo malo na hladno, ne kaži vneme in ne takoj v jok če ti ne odgovori na SMS takoj..
In kaj bom s tem dosegel? Spet 3 leta teme.
Batate, omg, dobra!!
Citat:
Uporabnik Batate pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Hodila sva na pijače, koncerte, vsako jutro se je dve uri prej vstajala zato, da sva bila lahko pred šolo skupaj pri meni, ves čas sem jo objemal, lupčkal, vsak vikend je bila z mano, a imela je "resnega tipa"
...
Na žalost te je tak fejst obrnala, da ji je ratalo naredit iz tebe Cuddle Bitch. Jaz predlagam, da greš nas kakim kolegom pa tam malo šinfajta, kak so babe žleht, ka češ te drugiga naredit.
Za zmirom vaš, Batate
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ne take stvari pisat, ker se bodo hitro našli Alteraši ki te bodo razsvetlili o mojem videzu in takodalje in takodalje... mar neAlter)
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Batate pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
...
Na žalost te je tak fejst obrnala, da ji je ratalo naredit iz tebe Cuddle Bitch. Jaz predlagam, da greš nas kakim kolegom pa tam malo šinfajta, kak so babe žleht, ka češ te drugiga naredit.
Za zmirom vaš, Batate
Dajte malo alterjevci pokomentirati tole teorijo.
A bi se kdo stiskal z dekletom privat, če ne bi čutil čisto nobene kemije do nje??