daj še link kam javim učinke čakanja na prisilno cepljenje, uvedeno 15.09.2021

Nazadnje urejeno:
daj še link kam javim učinke čakanja na prisilno cepljenje, uvedeno 15.09.2021
vidi ovog:daj še link kam javim učinke čakanja na prisilno cepljenje, uvedeno 15.09.2021
Na voljo so ti od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00 na telefonu 01 587 21 00daj še link kam javim učinke čakanja na prisilno cepljenje, uvedeno 15.09.2021
Zakaj toliko promovirajo Covid? Če bi bilo omembe vredno bi se že sama bolezen spromovirala. Res najslabša vlada v zgodovini, najbrž na svetu.Okorn je posnel dokumentarni film o tistih, ki so imeli težje poteke okužbe.
Več oseb je v filmu navedlo, da jim je covid-19 vzel tudi pol leta življenja ali celo več, spet drugi pa, da so shujšali po deset ali več kilogramov. Nekateri pa so v obdobju po bolezni izgubili celotno mišično maso in fizično kondicijo. Našli so se tudi takšni, ki so računali na svojo mladost, zdravje, dober imunski sistem itd., a jih je ta izdal. Pomembno sporočilo dokumentarnega filma je, da lahko covid-19 prizadene kogarkoli, ne glede na zdravje in mladost.
če ni prikazanih nasprotnih dejstev, gre za plačano propagando.Okorn je posnel dokumentarni film o tistih, ki so imeli težje poteke okužbe.
ni potrebe. ko jaz tebi prikažem nasprotna dejstva jih mirne volje vsakic ignoriras.če ni prikazanih nasprotnih dejstev, gre za plačano propagando.
Dober je. Vsa čast.Okorn je posnel dokumentarni film o tistih, ki so imeli težje poteke okužbe.
Več oseb je v filmu navedlo, da jim je covid-19 vzel tudi pol leta življenja ali celo več, spet drugi pa, da so shujšali po deset ali več kilogramov. Nekateri pa so v obdobju po bolezni izgubili celotno mišično maso in fizično kondicijo. Našli so se tudi takšni, ki so računali na svojo mladost, zdravje, dober imunski sistem itd., a jih je ta izdal. Pomembno sporočilo dokumentarnega filma je, da lahko covid-19 prizadene kogarkoli, ne glede na zdravje in mladost.
preglej stran Covid sledilnika, ce je kje ta podatek. sam se ga ne spomnim, da bi bil kje naveden...tony komentar na objavo na prejsnji strani
Ce ze imamo podatek 79% obolelih ni bilo cepljenih, me zanima koliksno.je razmerje testiranih cepljeni/necepljeni.
Res da je faktor hospitalizacije 3.2, kar hvala bogu zaenkrat se potrjuje besede da cepljenje pomaga pri poteku zdravljenja.
od vključno 15.09.2021 naprej je cepljenje za tiste, ki nismo uradno prebolevniki in ki nimamo dovolj denarja da bi vsak tretji dan plačali 12€ za test in, v mojem primeru, še 30 km do najbližjega popoldan odprtega testirnega mesta, prisilno. Prikaži nasprotna dejstva.ni potrebe. ko jaz tebi prikažem nasprotna dejstva jih mirne volje vsakic ignoriras.
in zakaj se ne cepiš prostovoljno? kdo ti preprečuje?od vključno 15.09.2021 naprej je cepljenje za tiste, ki nismo uradno prebolevniki in ki nimamo dovolj denarja da bi vsak tretji dan plačali 12€ za test in, v mojem primeru, še 30 km do najbližjega popoldan odprtega testirnega mesta, prisilno. Prikaži nasprotna dejstva.
in ja, se strinjam da je prisilno, ker nekateri pač ne znajo razunmo razmisliti. nihče si pa ne želi, da tale pct, občine, prepoved gibanja, lock down, traja pet let.
zdrava pamet.in zakaj se ne cepiš prostovoljno? kdo ti preprečuje?
Si tud kej bolj zadihan po kakih stopnicah?Utrujenost v mišicah imam po kakšnem mesecu po mRNA tudi jaz, se pa zdi, da sčasoma izzvenevajo.
Od cepiva si kvečejmu boljšega zdravja, ne slabšega.Si tud kej bolj zadihan po kakih stopnicah?