Se dobro da takrat ni bilo interneta in facebooka.No ja, leta 72 se je na veliko krsilo pravice s prisilnim cepljenjem za crne koze.
Ampak tisto je resna bolezen in ni bilo druge.
Se dobro da takrat ni bilo interneta in facebooka.No ja, leta 72 se je na veliko krsilo pravice s prisilnim cepljenjem za crne koze.
Ampak tisto je resna bolezen in ni bilo druge.
Mojster, ampak ti nisi tridesetletnik. Letnica v pasošu te bo, k sreči, obvarovala pogube.
Mojster, ta problematika tebe presega.V Utripu so sicer nekaj bežno omenili zakaj samo za jansen velja samo 1 doza, a brez resnega namena to dejansko raziskati; nek dr je potem prišel do zaključka da je jansen celo 10-15% slabši od ostalih cepiv
Ne, zaupajmo tebi!po tem, ko je vlada na podlagi mnenja "stroke" plačala milijone za teste, ta ista "stroka" zdaj pravi da je testiranje nezanesljivo in bo zato T ukinjen - ostaja še samo P in C. Zaupajmo stroki, kajne ?
Dunning-Kruger.V kontra me težko kdo prepriča, ker zgodbe, ki jih poznam, so od konkretnih ljudi s konkretnimi težavami. Zadnja je izpred par dni, ko sem se menil s prijateljim iz tujine, s kateri se nisva slišala lep čas. Slučajno navrže tema na cepljenje, ker se je moral cepiti zaradi službe, sicer bi se sigurno poslovil od nje. Pa mi šokira z zgodbo o svojem sodelavcu, hudem športniku, prejel 1 dozo pfajzerja na katero je imel tako hudo reakcijo, da so mislili, da je gotov. K sreči se je zmazal. Sedaj pa za delodajalca ni več problem, da ni polno cepljen. Druge doze zanj ne bo, le moral jim je na lastni koži dokazati, da te zanj niso dobre. O morebitnih dolgoročnih posledicah tega preizkusa si noben ne beli glave. Žalostno kam smo prišli, mlade in zdrave ljudi se posiljuje z eksperimentiranjem s svojim telesom, po ne gre za ebolo v2. Bolj na začetku cepilne kampanje pa je od kolegice znanec celo umrl, tudi primer iz tujine. Imel je močno zaupanje v znanost, zato je pohitel med prvimi, da bo zopet lahko potoval po svetu. Poznam tudi cepljene, ki so se razboleli, cela družina. Cepivo jih je rešilo, druge, ki pa niso bili cepljeni, pa jim nič ni bilo, jih je pa rešil vsemogočni, menda. Pa takega, ki je prebolel brez večjih težav in se nato z eno dozo cepil in kmalu po tem dobil neko infekcijo. Bognedaj, da bi pomislili, da je imelo kaj s tem cepivo, oziroma da mu je to prizadelo imunski sistem. Če pa se ne bi busteriral, pa bi ziher bil kriv long covid. Ženske s težavami z menstro jih ima moja na listi znank. Kronična utrujenost cepljene tašče od kolegice, zopet na mojem seznamu. Sorodnik umrl 2-3 meseca po drugi dozi, pa bil sem med zagovorniki njegovega cepljenja. Sedaj upam, da me ne bodo gledali kot tistega, ki je zagovarjal njegovo pospešeno pot k sv. Petru.
popolnoma zgrešena ugotovitev zakaj se večina naroda po 15.09. sploh cepiNarod se pa še vedno cepi z njim, ker so prepozno potegnili svoje glave iz riti in jim je za 2 dozi zmanjkalo časa.
Btw., stavim desno jajce, da so vsi tile frajerji cepljeni.
Verjamem, da si vse osebno obduciral in so ti prepovedali objaviti rezultate.ne; umrlo jih je še več kot 6, predvsem po prejemu druge doze, a neuradno, ker po uvedbi cepljenja ni bilo več politično sprejemljivo da bi še kdo cepljen umrl zaradi covida, kaj šele zaradi cepiva.
Kdor je mislil, da Janez (eden ali drugi) takšnih ukrepov ne bo uvedel, se je moral roditi včeraj. Kot bi poslušal Urško, ki da ni vedela kakšen je.popolnoma zgrešena ugotovitev zakaj se večina naroda po 15.09. sploh cepi
Tako kot Jelena Karleuša na FB objavi eno fotko, kjer se vidijo njene gate, iz njih pa visi štrik od tampona, spodaj pa napiše v srbščini:
Nehaj nakladati.ne; umrlo jih je še več kot 6, predvsem po prejemu druge doze, a neuradno, ker po uvedbi cepljenja ni bilo več politično sprejemljivo da bi še kdo cepljen umrl zaradi covida, kaj šele zaradi cepiva.
Nehajte se že oklepati teh neumnosti, kot otroci stare mame.Testiranje je nezanesljivo, ker so ga sami naredili za nezanesljivega s tem, ko se cepljenim ni treba testirati.
A je on tud v službi v javni upravi?
Ne poznaš materije.(...) po vrhu pa so eksperimetalna.
Ene 1000x manjša kot če si necepljen.Ojla. A mi lohk kak alter-um pove, če se cepim in dobim kasneje kovid, kakšna je verjetnost, da mi vonj izgine...
Da imam vsaj bolj tehten razlog se cepit kot to, da me 45% ljudi mrzi.
pravilna ugotovitev. Ob vsak dan spreminjajočih se vladnih uredbah in odlokih ter ob "stroki", ki se spotika ob lastne trditve, lahko, na podlagi zbranih informacij, vsak zaupa le še samemu sebi.Ne, zaupajmo tebi!