No, zdaj ves zakaj jih manjka v avtomobilski industriji.Brez čipov torej ne gre? Ali so v cepivu ali pa kje drugje, goddamn...
No, zdaj ves zakaj jih manjka v avtomobilski industriji.Brez čipov torej ne gre? Ali so v cepivu ali pa kje drugje, goddamn...
Kaj bom jaz razložu?Ti bo že Hanzi razložu
“Cepivo” povzroči, da naš imunski sistem pozabi, kaj se je prej naučil o tem virusu.
Ali so scenaristi in režiserji tega resničnostnega šova vedeli za to? Glede na dogodke in dejstva, ki prihajajo na dan, je zelo verjetni odgovor DA. Zaporedje dogodkov je preveč sumljivo, da bi bilo slučajno. Kako bi si sicer lahko razložili, da so zakonodajalci dovolili uporabiti popolnoma nepreizkušeno gensko tehnologijo v množičnem svetovnem programu cepljenja in to brez temeljite preučitve kratkoročne in dolgoročne varnosti te tehnologije?
Ti se kar rezi. Kolikor sem prebral kar je nazadnje napisala je samo sloenski povzetek zadnjih ugotovitev studij. Vire imas navedene v samem clanku.Tiste od Karin Rižner se res splača. Za dnevno dozo smeha.
so situacije, ko uradna medicina reče "ej - sori, to je vse kar lahko mi storimo", s poudarkom na mi.Tiste od Karin Rižner se res splača. Za dnevno dozo smeha.