A ti boš pa PCT kontroliral?Drosten spricht von „Meilenstein“: So funktioniert die Lebend-Impfung in der Nase
Top-Virologe Christian Drosten sagt, dass er in Zukunft auf eine Lebendimpfung per Nasenspray gegen das Coronavirus setze. FOCUS Online erklärt, wie ein solcher Impfstoff funktionieren könnte - und welche Vorteile er gegenüber den bisher bereits wirksamen Vakzinen hätte.www.focus.de
Evo cepljenje z sprejem, najebali ste ga.
Če vas pošpricajo ne rabite več kontrole.A ti boš pa PCT kontroliral?
Brišejo ti? Fak, ni videt.Oh, kar lepo brišejo.
Naj ostane. Ko bodo čez leta raziskovali fenomen anticepilcev, bodo imeli na voljo material.zahvaljujem se Alter osebju, ki ne briše prokovid izjav antivax teama, naj se lepo vidi kako razmišljajo in h kakim dejanjem pozivajo vse, ki se ne strinjajo z njimi.
Uspešno so pocepili državljane. In to z Astrazeneco.UK ukinja vse ukrepe
Uspešno so pocepili državljane. In to z Astrazeneco.
AZ je po 3 mesecih kot fiziološka.Uspešno so pocepili državljane. In to z Astrazeneco.
74,2% | 73,8% | 46,3% |
76,5% | 70,4% | 53,7% |
Naj ostane. Ko bodo čez leta raziskovali fenomen anticepilcev, bodo imeli na voljo material.
Podobno kot obstajajo posnetki čudakov iz časa španske gripe.
Ajd ded, pridi k meni baba je pozitivna meni pa ni nič, le pfizer me je 3x piknil.V starih (normalnih) časih je veljalo, da ljudi sicer lahko dolgo časa zavajaš, vendar resnica slej ko prej pride na dan. Dandanes, ko se večina ljudi ne zaveda, da so v resničnostnem šovu, ki ga vodijo vrhunski režiserji in scenaristi, in da veliki brat nemoteno in neopaženo cenzurira več kot 99% virov informacij na svetu, pa ni nujno, da bo še vedno veljalo isto.
Vendarle pa prava resničnost nezadržno sili na plano. Znana postajajo nova dejstva, ki jih zdravstvene oblasti vedno teže pometajo pod preprogo in si vedno teže izmišljajo nove trike in miselne konstrukte, da jih lahko vpletejo v svojo uradno zgodbo. Danes bom opozorila na nekaj takšnih dejstev in dokazov zanje.
Negativna učinkovitost cepiv:
Anglija je ena redkih držav, ki redno in sorazmerno transparentno objavlja podatke za cepljene in necepljene. Podatki so sicer prilagojeni in prirejeni, vendar ne morejo prikriti dejanskega stanja, ki ga razkrivajo “teoretiki zarote” z uporabo uradnih podatkov. Tako se je po več tednih trenda v to smer pri zadnjem uradnem poročilu prvič zgodilo, da ima cepljenje po metodi, ki je bila v raziskavah o učinkovitosti cepiv uporabljena za dokazovanje njihove učinkovitosti, negativno učinkovitost v vseh starostnih skupinah. Cepivo torej ni prek 90% učinkovito, ampak nasprotno: cepljenje poveča verjetnost okužbe in prenosa virusa na druge ljudi!
Navedeno dejstvo pojasnjujejo naslednji članki:
(klik za nadaljevanje)
FixedAjd ded, pridi k meni baba je pozitivna meni pa ŠE ni nič , le pfizer me je 3x piknil.