seveda 9 dni zaporedoma 19 ur efektive na dan...prodajaj to komu drugemu..jaz samo upam da ne pridem na deveti dan 16 uro k takemu zdravniku...Bom jaz povedal ker imam 3 ki delajo v UKC tudi v covid intenzivni v ožji familiji in to zadnje 3 mesece. Njihovo mišljenje se nič ne razlikuje od tega zdravnika kot ne tudi večine drugih. Ja se smehljajo, so super prijazni, se trudijo kolikor morejo, ker so za to šolani in na koncu tudi plačani. Kaj si pa mislijo o teh ljudeh pa raje ne bom pisal da ne bo kdo užaljen.
Od 24 decembra do 2 januarja je imela 172 ur dela od tega dva 32 urna! delavnika. V UKC sem se moral peljat po njo po končanem šihtu ker je zaspala v avtu na parkirišču (hvala bogu ne na cesti).
Včeraj sem bral eno debato zdravstvenega osebja ki dela v ICU v ameriških bolnicah. Oni so še bolj skrajni. Tam bi necepljene ko zmanjka postelj za ostale enostavno poslali domov pa naj tam prebolevajo svoj prehlad.
Toliko je bilo obračunanih ur. Delali so malo manj.seveda 9 dni zaporedoma 19 ur efektive na dan...prodajaj to komu drugemu..jaz samo upam da ne pridem na deveti dan 16 uro k takemu zdravniku...
seveda 9 dni zaporedoma 19 ur efektive na dan...prodajaj to komu drugemu..jaz samo upam da ne pridem na deveti dan 16 uro k takemu zdravniku...
Pa kdo ga tu serje?
Al strokovna skupina, ki prakticira tak način štetja ali Hanzi, ki je samo povedal, kako se štejejo kovid žrtve?
V bistvu je premalo transparantnih podatkov, da bi se lahko človek odločil za cepljenje.
Dejte že mal jenat. Že par mesecev se govori, da se ne gre več za okužbe, pa še kar je vsak dan en kup skoraj enakih postov!?Še vedno vabijo na cepljenje s tem, da vedo in sami proizvajalci navajajo da omikron zaobide zaščito cepiva.
Kjera zvezna dežela v Nemčiji je že najbolj precepljena in 95% je cepljenih okuženih ?![]()
Hja, to je pa pač bolano. Ne cepiš otrok, pa je zadeva rešena.Ja ščiti do določene mere, sploh populacija 50+ tega ne zanikam se vidi po številkah v bolnicah če so te pravilne jezi me ker forcirajo mlajšo populacijo k cepljenju kateri prebolijo zadevo v 99% kot prehlad.
Nič Hanzi ne laže. Dezinformiran si ti. Pa saj smo to že nekaj dni nazaj ponovno razčistili.Hanzi, ker laže (ali pa je samo tako hudo dezinformiran, da ne ve) in ti, ki si enak.
Fail.Tako ko Zoran Stevanović. Svoje ljubitelje spodbuja k uporu proti cepljenju, sam pa že zdavnaj 2x cepljen.
Massive 145-Country Study Shows Sharp INCREASE of Transmission and DEATH After Introduction of COVID Vaccines
![]()
Massive 145-Country Study Shows Sharp INCREASE of Transmission and DEATH After Introduction of COVID Vaccines | The Gateway Pundit | by Julian Conradson
Instead of bringing an end to this pandemic as promised, the widespread rollout of the experimental vaccines has actually caused a sharp increase in Covid-19 cases and deaths across the world, according to a recently published preprint study that looked at data from the 145 of the most...www.thegatewaypundit.com
In short, this is just the latest evidence that we have been lied to throughout the entire manufactured pandemic.
These experimental, rushed vaccines have done nothing but make things worse and have only spurred the transmission of new variants that have prevented the world from putting this virus in the rearview mirror.