Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Zanimiv, očitno se tak drek lima sam na določene ljudi. Sam zgoraj opisanih težav z zdravstvenim osebjem namreč po večini nimam. Mogoče si pa ti mujo k telefonira da kup budal vozi v napačno smer..... Glede na drek, ki ga serješ po ljudeh tu gor bi znal bit, da imam prav.

• Všeč mi je
Reactions: sandra

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
A zdej žalim snežinke? Ko sem prišel v pred covid časih v DSO k tašči na obisk in je ležala v dreku pol dneva, sem jo vprašal, zakaj ni poklicala osebja, da jo zrihtajo? Je rekla, da je večkrat, samo ni odziva, tatretjič je pa dobila odgovor, da jo že bodo enkrat zrihtal. Takemu osebju komot sredinca pokažem. Ko sem imel enega od staršev v UKCju, je bila podobna zgodba. Na klice se noben ne odziva, čeprav je stoma spustila in ležiš pol celo popoldne v lastnem dreku. Pol, ko narediš uzbuno, je pa miljon izgovorov. Takim tudi komot sredinca pokažem. Ko je sestra imela sina v bolnici, je njen temperamentni mož res šel malo čez mejo, so se vsi poskrili kot miši v luknje. Važno, da ure laufajo in da se kofetka in po telefonu drajsa. Vse to je bilo pred korono, zdej je pa verjetno še slabše. In zdej naj bom še hvaležen za to? Res si zašel.

So bile gospe nepokretne? Nic ne provociram, sprasujem.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113
Število umrlih zaradi epidemije črnih koz 1919 = _____
Število umrlih zaradi epidemije Covid 19 = _____

Vpiši številke.

• Haha
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Takrat je imel Maribor slabih 2000 prebivalcev.

Pa kje spiš?

Za začetek poglej kako resna bolezen so črne koze, že wiki bo dovolj, in kakšno stopnjo umrljivosti imajo.
Pa to primerjaj s kovidom.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113
Verjetno ti nihče od bližnjih ni umrl ali imel težjih posledic zaradi okužbe, zato imaš tak odnos do Covid 19.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Babica je umrla zaradi gripe, kao, čeprav je bil datum smrti februar 2020.

Ampak zaradi tega niti približno ne bi pomislil, da bi silil folk da se cepi proti gripi ali sam nosil masko ter se testiral "nonstop".

Stari ljudje pač umrejo, ker imajo imunski sistem v p...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.644
113
Babica je umrla zaradi gripe, kao, čeprav je bil datum smrti februar 2020.

Ampak zaradi tega niti približno ne bi pomislil, da bi silil folk da se cepi proti gripi ali sam nosil masko ter se testiral "nonstop".
Ej kadilček.
Koliko je problemov pri gripi, ter koliko pri koroni. A ti znaš sešteti vsaj 1+1, ali že pri tem potrebuješ pomoč?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.644
113
Lej darjanček.
Ti ne mislim več razlagati, ker bi imel v vrtcu večji uspeh, kot pri tebi. Otroc bi razumeli, tebi ne prebije :zmaga: