Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.927
6.676
113
Število umrlih zaradi epidemije črnih koz 1919 = _____
Število umrlih zaradi epidemije Covid 19 = _____

Vpiši številke.

• Haha
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.646
7.105
113
Takrat je imel Maribor slabih 2000 prebivalcev.

Pa kje spiš?

Za začetek poglej kako resna bolezen so črne koze, že wiki bo dovolj, in kakšno stopnjo umrljivosti imajo.
Pa to primerjaj s kovidom.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.927
6.676
113
Verjetno ti nihče od bližnjih ni umrl ali imel težjih posledic zaradi okužbe, zato imaš tak odnos do Covid 19.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.646
7.105
113
Babica je umrla zaradi gripe, kao, čeprav je bil datum smrti februar 2020.

Ampak zaradi tega niti približno ne bi pomislil, da bi silil folk da se cepi proti gripi ali sam nosil masko ter se testiral "nonstop".

Stari ljudje pač umrejo, ker imajo imunski sistem v p...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jest5

Guru
18. avg 2007
26.299
-8.941
113
Babica je umrla zaradi gripe, kao, čeprav je bil datum smrti februar 2020.

Ampak zaradi tega niti približno ne bi pomislil, da bi silil folk da se cepi proti gripi ali sam nosil masko ter se testiral "nonstop".
Ej kadilček.
Koliko je problemov pri gripi, ter koliko pri koroni. A ti znaš sešteti vsaj 1+1, ali že pri tem potrebuješ pomoč?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.299
-8.941
113
Lej darjanček.
Ti ne mislim več razlagati, ker bi imel v vrtcu večji uspeh, kot pri tebi. Otroc bi razumeli, tebi ne prebije :zmaga:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.642
1.335
113
In zakaj misliš da ne priznajo? Ker ti je nekdo na FB tako napisal?
Glej... pusti me.... in ne... Nobenega FB ni tu zraven. Sploh nimam fb-ja
Nebom se spuščal v detajle ampak več jih poznam ki so umrli nekaj dni po cepljenju kot od kovida. Ali so po smrti teh ljudi delali obdukcijo ali ne nevem.... Dvomim da so. Ker ni takega interesa iskat vzroke smrti kot pri tistih s pozitivno palčko.
Da je temu tako pa je kazala statistika ko slovenija odstopa od evropskega povprecja "prijavljenih uradnih" stranskih učinkov od cepljenja glede na ostale države za faktor 5 - 10.
Pa sem 2x cepljen in podpiram cepljenje.
Za booster pa sem še nevtralno razpoložen.... Še mam čas da se odločim.
Mi pa gre na krščen duš odnos politike ( generalno po celem svetu ) do kovida innpa prepucavanje ljudi med sabo.
Kdo se misli se naj cepi, kdo pa se noče pa se naj ne.
Jaz sem sebe zaščitil z dvema pikecoma.... Trenutni val pa v glavnini raznašajo cepljeni... Ker so že v večini. Necepljeni so do dobra stestirani.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in jendomen