Študija je ok, bolj me zanima kaj predlagaš glede na ugotovitve oz. kako ta študija pade v tvojo agendo (kakršnakoli že to je) ?
+ delo na ojačitvi imunskega sistema. Npr. koliko Vitamina D je bilo razdeljenega med 65+ populacijo? Če je denar za brezplačne hitre teste za otroke, ki jih lahko na kartico dobiš v lekarni, zakaj ni denarja za Vitamin D za 65+?In summary, even as efforts should be made to encourage populations to get vaccinated it should be done so with humility and respect. Stigmatizing populations can do more harm than good. Importantly, other non-pharmacological prevention efforts (e.g., the importance of basic public health hygiene with regards to maintaining safe distance or handwashing, promoting better frequent and cheaper forms of testing) needs to be renewed in order to strike the balance of learning to live with COVID-19 in the same manner we continue to live a 100 years later with various seasonal alterations of the 1918 Influenza virus.
uf, dajte no, koliko zavajočeih informacij pa je bilo podano pri nas in to od stroke, vlade, ijs, eetc?
Ti praviš, da je Ivermectin za en drek. Zdravniki, ki zdravijo z Ivermectinom in HCQ-jem imajo dobre rezultate.Zdaj ko je ivermektin izkazano za en drek, ste se spet vrgli pa v vitamin D ?
+ delo na ojačitvi imunskega sistema. Npr. koliko Vitamina D je bilo razdeljenega med 65+ populacijo? Če je denar za brezplačne hitre teste za otroke, ki jih lahko na kartico dobiš v lekarni, zakaj ni denarja za Vitamin D za 65+?
+ early treatment, torej ko si ugotovljeno pozitiven.
Ti praviš, da je Ivermectin za en drek. Zdravniki, ki zdravijo z Ivermectinom in HCQ-jem imajo dobre rezultate.
Vedno sem se za rizične skupine (65+), kjer je riziko stranskih učinkov manjši kot riziko prebolevanja Covida.Torej se strinjaš tudi s cepljenjem al kako?
Pejt brat temo o Ivermectinu, da ne bomo tukaj smetili.Ne ne, popravi se, tisto so "zdravniki". Katere države pa imajo uspeh? Tiste, kjer je že običajno težko pridet do aspirina in lekadola, kaj šele kak penicilin. Ne blamiraj se, že tako si na zelo tanki črtici.
Za hcq sem ti že pred časom nalepil študijo, ki zanika pozitivne učinke. Še več, predpisovanje hcq vsevprek je označila za škodljivo. Si pozabil?Ti praviš, da je Ivermectin za en drek. Zdravniki, ki zdravijo z Ivermectinom in HCQ-jem imajo dobre rezultate.
Prav tako imajo uspeh države, ki uporabljajo Ivermectin.
Za hcq sem ti že pred časom nalepil študijo, ki zanika pozitivne učinke. Še več, predpisovanje hcq vsevprek je označila za škodljivo. Si pozabil?