Kakšne izkušnje imate z nepremičninarji glede skrivanja lokacije nepremičnine, ki jo prodajajo. Če kupujem parcelo, ali hišo, mi je v prvi vrsti pomembna okolica, infrastruktora, potencialna nevarnost polivanja gojnice okrog vogalov hiše, bližina kmetij in podobno. Zato za vsak oglas, ki mi je na slikah zanimiv, tudi pokličem in prosim za naslov nepremičnine, da najprej vidim, če mi je sploh okoliš sede v takšni meri, da ga bom prenašal do smrti. In potem v 90% dobim odgovor, da mi naslova ne smejo povedati, lahko pa se dobimo v njihovi poslovalnici in se skupaj zapeljemo na ogled. Mislim, niti to nočejo povedati, ali gre za Duplek, ali so Ruše, ... mislim okolica Maribora je ogromna.
Za hišo isto, na slikah je itak oh in sploh, tudi cena je takšna in potem se zmeniš za ogled, pa že od zunaj vidiš da tu pač ne želiš živeti. Če bi mi dali naslov, bi se en dan mimo zapeljal, ali pa že na google streetview pogledal, pa ne bi rabil nekih terminov organizirati.
Za hišo isto, na slikah je itak oh in sploh, tudi cena je takšna in potem se zmeniš za ogled, pa že od zunaj vidiš da tu pač ne želiš živeti. Če bi mi dali naslov, bi se en dan mimo zapeljal, ali pa že na google streetview pogledal, pa ne bi rabil nekih terminov organizirati.