Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Moj foter je tehnicni direktor v eni izmed vecjih MB firm. On dela v sluzbi 8-10 ur in potem se naredi kaj doma. Ko bos enkrat v zivljenju imel odgovornost 100+ ljudi v svojih rokah bos malo drugace razmisljal. Doben ga ni ne sili v todelo in to dela ker mu ocitno pase , veseli. Nevem kaj delas ampak s tvojo miselnostjo, da si na sihtu tocno 8 ur in niti minute vec bi se zdaj bili v casu kamene dobe. Sam nimam plce 4-5k€ (niti ni pomembno) na mesec ampak verjemi mi, da se v sluzbi trudim, da imam najboljsi odnos z vsemi, ker vedno najdemo kompromis in ce je le mozno se prilagodim tako, da smo vsi zadovoljni. Verjemi mi, da mene doben ne izkorisca, ker mi mojo pozrtvovalnost posteno placajo. Tudi sam vem kaj je za mene dobro in zakaj sem tam kot sem. Ko pa nebom zadovoljen pa bom menjal. A ni vazno to da sem jaz srecen ? Preprosto. Verjemi mi, da ce bodo vsi delali dalje, da bos tudi ti, dugace pa ces kje so vrata ali pa najdes drug poklic, projekt ... itd. Tudi medicinske sestre delajo 12urni turnus, pa se vsem zdi samoumevno.
PS-Edit: Pa kaj ce bo prisel kaki necak itd... kot, da dobre inzinerje pobirajo s ceste.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Realno je bolj tako. Če ne boš delal in ne boš naredil v dogovorjenih rokih, potem bodo pa drugega našli.., ali pa boš za vedno ostal nekje pri dnu hierarhične lestvice.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:Pri službah, kjer so projektna dela in dead-linei je potrebno potegnit tudi če se ti ne da. Drugo je če imaš šiht, kjer vsak dan veš točno kaj boš delal, vsak dan isto..., itd..itd.., ali pa bog ne daj v javni upravi, kjer itak vsi samo lenarijo po cele dneve. Po 12:00 ne moreš dobiti več nikogar na telefon, pa ni važno kateri del JU moraš kontaktirat. Zjutraj šiht, kava,kava, dolgo kosilo, malo šihta in domov. Že od treh znancev z JU sem slišal kritike, češ PA KAKO KR ŠE DELAŠ ob 18:00. Sej to ni normalno!
Citat:
Uporabnik ynos pravi:Da ne rečem, da je večina dobila mail pri zadnjem podaljšanem vikendu, da grejo lahko 2 ure prej domov (Se pravi ob 13:00 namesto dolgih 15:00)..., ker grejo vsi prej domov. Sej pravim...to je čist kul, ampak ni tako povsod.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
preveč si posplošila. niso samo ženske ki imajo vse in ženske ki znajo kuhat. ker je veliko žensk, ki nimajo neke bleščeče kariere, pa še vedno ne znajo nič.
A ze si že ti kao moderatorca?Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
d_k: res je zasla... vrnite se na njeno prvotno tematiko, ali pa bo prestavljena.
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Uporabnik Sandrca pravi:
d_k: res je zasla... vrnite se na njeno prvotno tematiko, ali pa bo prestavljena.
Svašta...
Iz lošega u gore
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Uporabnik Sandrca pravi:
Svašta...
Iz lošega u gore