Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Sem za prepoved kajenja tudi v privatnih prostorih ter na ulicah!
Da si neboš kej naredu..
V nekaterih državah se to že nekaj časa izvaja...
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Sem za prepoved kajenja tudi v privatnih prostorih ter na ulicah!
Da si neboš kej naredu..
To ni slaba ideja. Proračun bo hvaležen. Potem bi rabili samo še kolektivno pogodbo za zaposlene v kadilskih lokalih in smo zmagali.Citat:
Uporabnik patriot pravi:Potem pa tistemu ki se odloči za, nabit kak dodaten davek.
Citat:
Uporabnik GFors pravi:
Ali kadilcem paše biti v istem prostoru z ne vem, recimo štirimi prižganimi avtobusi?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Gostincem bi morali dati na izbiro, ali se bo v njihovih lokalih kadilo ali ne.
Potem pa tistemu ki se odloči za, nabit kak dodaten davek.
Torej pazite se debeluharji. Noseče ženske pa glejte, da boste imeli potrdilo, da ste res noseče. Drugače bo hitro inšpektor napisal plačilni listek. Čez 20-30 let pa boste imeli status đankijev.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Zakon je zgolj uvod v temeljito kampanijo počasne stigmatizacije cigaret in kadilcev. Čez 20-30 let bo status kadilca podoben kot je danes status navadnega džankija. In kar se mene tiče, je popolnoma prav tako.
Ljudje delajo svetovno paniko zaradi mikroskopskih vrednosti živega srebra v cepivih, nihče pa se ne posveti realnim problemom. Kajenje JE realni problem za javno zdravje.
Pa ne zdaj cvilit, da so še drugi bolj pomembni problemi. Seveda so. One at the time... In par 1000 mrtvih Slovencev letno zaradi posledic kajenja NI nepomembno.
Če s e prav spomnim, so zakon sprejeli v parlamentu. In če se prav spomnim, so bile za mesta v parlamentu volitve ...Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Demokratična ureditev res? Mene ni nihče vprašal, pa se imam za del demosa.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Če so edini načini, skozi katere misliš, da lahko človek izraža svojo individualnost ter svobodno voljo - kajenje, pitje, nažiranje in lenoba - potem mi je zelo žal zate.