Citat:
Uporabnik eazy pravi:
imas na UNHCR strani.
Eazy, ti pa s tem že toliko najedaš, in ne razumeš, kar ti ostali želimo povedati, da bi si zaslužil vzdevek "Drveni".
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
imas na UNHCR strani.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
A si ti pedofil ali zakaj samo otročke limaš gor?
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
To gol***n je treba ustavit in delat striktno tako kot bodo delali Madžari od torka naprej
http://m.slovenskenovice.si/novice/svet/madzarska-zapira-meje-begunci-od-torka-cez-slovenijo
Edini narod v evropi, ki ima možgane na pravem mestu......
Dopovej to našim domačim izdajalcem ! Upam samo da bodo prvo njih pokokali ko se bo začelo, evo ravno danes objavljeno da se sedaj še turčija pogreza v državljansko vojno. NUJNO zapret meje, Erlahove enote na mejno črto in mir !Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Tu nekaj zelo smrdi. Nekdo je slep ali pa se slepega dela. Ti "begunci" so izurjeni vojaki, ki širijo islam tisti najbolj radikalen islam. Je ko sploh šel pogledat kake razdalje se to hodi peš? Tega ni sposoben prehoditi sestradan begunec, ki je nevem koliko let v taborišču kjer ni hrane v izobilju še pred tem pa je bežal iz svoje porušene države. Ne vem tudi od kod jim denar za taka potovanja.
A je kdo slučajno premeril razdalje ki jih ti sestradani begunci prehodijo po avtocestah recimo Budimpešta - meja z Avstrijo je 170 km. Sam sem zadnjič prehodil 17 km kar je malo oziroma nič pa sem bil zelo utrujen pa noge so me bolele par dni. In dejansko v službi prehodim vsak dan vsaj 5 km tak da sem kar na nogah. Ti "begunci" pa hodijo kot za šalo.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Na eni strani vidimo zborovanja zagovornikov, zborovanj nasprotnikov pa ne.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Saj "Sgh", kateremu si aplicital, je enakega mnenje kot midva in 99 % ostalih Slovencev.
Zaenkrat nas je pač samo nekaj, ki stalno opozarjamo na to, kar nam sledi.
Meni se sicer ne da več, ampak bom še vztrajal, ker je to ena najpomembnejših stvari za našo prihodnost.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
to so podatki za prave begunce... v evropo pa pridejo vecinoma "begunci"
Res? In v cem tocno je razlika?