Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sicer pa znajo imigranti tudi ubogati, le tretma mora biti pravi: https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10153210805746939/

Take policaji bi rabili na Švedskem, v Franciji, VB itn...
evil.gif
Sem opazil, da nekateri rinejo otroke v prvo vrsto, potem pa rinejo skozi "zid". Že po tem se vidi, kolk spoštujejo lastne otroke.
Samo se mi zdi, da bi znal kmal kakšnega policaja al pa vojaka štihnit, da bodo nekateri spregledal.
Res ne razumem, zakaj hočejo na silo nekam priti. Če se ne da legalno, potem se pač ne da. Zakaj moramo vsi ostali na mejne prehode, čakati, imeti urejene papirje, nekateri, ki pa rinejo ilegalnočez pol sveta, so pa bogi.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ja res silijo otroke v prvo vrsto in izsiljujeo tisto kar si zaželijo.Problem je to da otroci nasankajo in dobijo kakšno batino,kar pa res ni dobro.
Izsiljevanje dobro obvladajo in tudi bodo z tem še nadaljevali,naslednja stopnja razbijanje po ulicah in znašanje na kafirje.
Tretja stopnja usiljevanje vere in širiatskega prava.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Problem sodobne družbe je v tem, da smo tako na komot, da vedno čakamo, da bo nekdo drug naredil nekaj...in zato se nič ne dogaja in vsi samo buljimo debelo, za koji WTF se gre. Samo po forumih znamo pisati in to je to. Oni dol so pa z zavestjo skupaj in sedaj so se odločili, da zavzamejo Evropo in jo tudi bodo. ZAPOMNITE SI TO!!!!!, čeprav vse to zgleda, kot sanje. Ne, to je RESNIČNOST!!!!!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Tu nekaj zelo smrdi. Nekdo je slep ali pa se slepega dela. Ti "begunci" so izurjeni vojaki, ki širijo islam tisti najbolj radikalen islam. Je ko sploh šel pogledat kake razdalje se to hodi peš? Tega ni sposoben prehoditi sestradan begunec, ki je nevem koliko let v taborišču kjer ni hrane v izobilju še pred tem pa je bežal iz svoje porušene države. Ne vem tudi od kod jim denar za taka potovanja.

A je kdo slučajno premeril razdalje ki jih ti sestradani begunci prehodijo po avtocestah recimo Budimpešta - meja z Avstrijo je 170 km. Sam sem zadnjič prehodil 17 km kar je malo oziroma nič pa sem bil zelo utrujen pa noge so me bolele par dni. In dejansko v službi prehodim vsak dan vsaj 5 km tak da sem kar na nogah. Ti "begunci" pa hodijo kot za šalo.
Dopovej to našim domačim izdajalcem ! Upam samo da bodo prvo njih pokokali ko se bo začelo, evo ravno danes objavljeno da se sedaj še turčija pogreza v državljansko vojno. NUJNO zapret meje, Erlahove enote na mejno črto in mir !
"Erlahove enote"( oz. par pijančkov ste lepo poskriti in lapate prek forumov.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sicer pa znajo imigranti tudi ubogati, le tretma mora biti pravi: https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10153210805746939/

Take policaji bi rabili na Švedskem, v Franciji, VB itn...
evil.gif

No ja, s takim brezveznim pretepanjem se nikakor ne strinjam, ker točno tej na posnetku niso živina. Eno je če vpijejo, razgrajajo, ne upoštevajo pravil in zakonov kakor to počnejo v 90%, takrat se pač uporabi silo.
V tem primeru na posnetku pa pač ni prav da maha s palico po njih že zato ker so vmes otroci. Jaz bi jim ponudil avtobuse in jih odpeljal v zbirališče in nato deportacija iz EU. Pretepanja brez vzroka pa ne podpiram.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.127
11.212
113
Ati veš kaj je bilo 1 minuto prej, zkaj so jih začeli tolčt? ta posnetek kaže na sceno, ko so že umirjeni. Tako da.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.430
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Bullsh1t.

Kaj tocno ti ni jasno... Bos znal sam primerjati stevilko na tvojem in mojem linku? Pri kateri bi ti zacel (pa zanemarimo da tisti iz prvega sploh niso del trenutne zgodbe).

Poanta je v tem, da si ti določene številke predstavljal kot spolno porazdelitev beguncev/migrantov na evropskih tleh, mi pa se z njimi nismo strinjali in smo trdili, da tvoje številke držijo za drugo območje ampak ti se nisi dal in se v bistvu ne daš še vedno. Od samega začetka je bila poanta vsega tega zgolj in samo to, da ti trdiš, da na evropskih tleh ne prevladujejo moški begunci/migranti, mi pa pravimo, da prevladujejo. In zdaj so številke iste organizacije, na katero se sklicuješ ti, pokazale, da so na evropskih tleh v glavnem moški begunci/migranti.

Over&out.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
no sej pravim, jst ne podpiram pretepanja brez razloga. Če je razlog pravi potem okej. Na posnetku se res ne vidi kaj je bilo prej.

Pravim samo to da ne smemo uporabljat skrajnih prijemov, npr. ne smemo jih sprejemat in izrekat dobrodošlico, kakor tudi ne pretepat kot živino.

Izbrat je treba zlato sredino, obkolit jih, jih počasi sterat na buse in zvozit v taborišče, od tam naprej pa deportacija iz držav EU. Kdor se upira, protestira, razgraja, grozi pa naj faše s palico, elektrošokerjem ali strelom v koleno če to ne pomaga.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.127
11.212
113
"jih počasi sterat na buse in zvozit v taborišč"

Spirit, kako jih boš steral v buse , če nočejo? Z obredno molitvijo?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
"Erlahove enote"( oz. par pijančkov ste lepo poskriti in lapate prek forumov.
..pravi pebivalec Begunjskih zavodov....ja ziher ima prav !

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
vsakega posebej zagrabit in odpeljat na bus. Seveda morajo biti zraven vojaki in policija zaradi elementa ustrahovanja, ker to vedno vžge. Če ni strahu pred avtoriteto te potem noben ne posluša.

Res da bodo potem v luft skakale razne organizacije ampak ko jih jebe...dost je blo zmernosti.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ati veš kaj je bilo 1 minuto prej, zkaj so jih začeli tolčt? ta posnetek kaže na sceno, ko so že umirjeni. Tako da.
Ta posnetek je dal nekdo ki hoče prikazat kako so policisti kruti do beguncev.
In res je težko obvladat množico,ker nikakor ne poslušajo policiste ampak terajo svoje ! In kako jih boš prisilil drugače kot z silo
tongue-1.gif

Če se pa vmes znajde otrok,mora bit pa tudi starš usekan da jih terajo v prvo vrsto,ker oni protestirajo !! In med protesti in uporom policije pride do take situacije.Tako,da res so nesramno prebrisani.
tongue-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:Bullsh1t.

Kaj tocno ti ni jasno... Bos znal sam primerjati stevilko na tvojem in mojem linku? Pri kateri bi ti zacel (pa zanemarimo da tisti iz prvega sploh niso del trenutne zgodbe).

Poanta je v tem, da si ti določene številke predstavljal kot spolno porazdelitev beguncev/migrantov na evropskih tleh, mi pa se z njimi nismo strinjali in smo trdili, da tvoje številke držijo za drugo območje ampak ti se nisi dal in se v bistvu ne daš še vedno. Od samega začetka je bila poanta vsega tega zgolj in samo to, da ti trdiš, da na evropskih tleh ne prevladujejo moški begunci/migranti, mi pa pravimo, da prevladujejo. In zdaj so številke iste organizacije, na katero se sklicuješ ti, pokazale, da so na evropskih tleh v glavnem moški begunci/migranti.

Over&out.

Demografija beguncev (Vir: UNCHR)
Moški 72 odstotkov
Otroci 15 odstotkov
Ženske 13 odstotkov

Vir:
http://www.24ur.com/novice/sve...-preverili.html

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Tu nekaj zelo smrdi. Nekdo je slep ali pa se slepega dela. Ti "begunci" so izurjeni vojaki, ki širijo islam tisti najbolj radikalen islam. Je ko sploh šel pogledat kake razdalje se to hodi peš? Tega ni sposoben prehoditi sestradan begunec, ki je nevem koliko let v taborišču kjer ni hrane v izobilju še pred tem pa je bežal iz svoje porušene države. Ne vem tudi od kod jim denar za taka potovanja.

A je kdo slučajno premeril razdalje ki jih ti sestradani begunci prehodijo po avtocestah recimo Budimpešta - meja z Avstrijo je 170 km. Sam sem zadnjič prehodil 17 km kar je malo oziroma nič pa sem bil zelo utrujen pa noge so me bolele par dni. In dejansko v službi prehodim vsak dan vsaj 5 km tak da sem kar na nogah. Ti "begunci" pa hodijo kot za šalo.

Vsako noč jih ISIL s helikopterji prestavi za nekaj deset kilometrov.
bonk.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Hranjejne ekonomskih izsiljevalskih migrantov.

https://www.youtube.com/watch?v=bRbmFYYbcyw

Ja če navalijo kot divjad in spredaj ne morajo vse podeliti,potem delijo v zapakiranih vrečkah še zadnjim !!
A mogoče poznajo kakšno vrsto ?
Ali vidijo samo sebe?
Zakaj se nekateri moški spredaj drenjajo,ko so pa zadaj otroci ??
Ali je mogoče kdo pomislil da so nekulturni in grebatorski ?