Citat:
Uporabnik yahel pravi:
a dej ga srat s cirilico no. Ni vse kar so srbi povzeli top of the top
ajde prasca znajo dobr spečt
cirilica in latinica imata vsaj nekaj črt istih. zato se ti bo kolcalo.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
a dej ga srat s cirilico no. Ni vse kar so srbi povzeli top of the top
ajde prasca znajo dobr spečt
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ne bova, ker nikjer nisem napisal, da imajo vsi istega imama temveč sem uporabil besedo "svojega".
ne kapne, huh?
Begunci pripadajo razlicnim "vrstam" Islama in tudi ce bi poslusali (pa ne) bi slo za povsem razlicno obnasanje. Razlicne sekte so trenutno v medsebojni vojni. Imamov u pravem smislu tebe besede pri beguncih sploh ni.
Citat:
Ali (Muhammad's son-in-law and cousin
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ej prehitevas. Nekaj so zelje, nekaj pa realnost. Arabscina v Sloveniji zaenkrat ni lokalni jezik. V bistvu ni nikjer v evropi.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
zanimivo je to, da nekateri predstavniki UNHCR (tujci) govorijo tekoce arabsko...Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Je pa zanimivo gledat to invazijo ki jo UNHCR celo podpira.
Res zanimivo za mednarodno humanitarno organizacijo ,ki je prisotna na vsakem koticku tega planeta....
Ce pogledas na njihovo stran bos ugotovil da poznavanje lokalnega jezika pogoj* za zaposlitev v doloceni regiji ampak ok....
Konkretno to zgleda takole:
Languages :
Essential - English (proficient)
Desirable - Arabic (working knowledge)
Vec podrobnosti pa tukaj: KLIK
Mozno je tudi da gre za islamisticno UN zaroto. Sam stavim na prvo varianto....
Sej mi ni cudno ce imajo prevajalce, logicno da jih potrebujejo. Da pa so v tej organizaciji kar zaposleni ljudje, ki izvirajo iz skupine iz katere so begunci....ne vem no....ja komot pomislim na cisto organiziran eksodus...
Pac zanimivo je da jih je toliko kar naenkrat v UNHCR ki govorijo arabsko.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ne bova, ker nikjer nisem napisal, da imajo vsi istega imama temveč sem uporabil besedo "svojega".
ne kapne, huh?
Begunci pripadajo razlicnim "vrstam" Islama in tudi ce bi poslusali (pa ne) bi slo za povsem razlicno obnasanje. Razlicne sekte so trenutno v medsebojni vojni. Imamov u pravem smislu tebe besede pri beguncih sploh ni.
zanimivo. različne sekte. vojna. medsebojna. begunci. različne sekte v vojni. potujejo v miru.
pol je najbolje begunce poslat še en krog, ker ko se umirijo se sektaštvo in klanje začne.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
če se lahko delam mal norca iz islama in njegovega preroka pazi to kaj piše na wikiislamu
http://wikiislam.net/wiki/The_Timeline_of_Muhammad
Citat:
Ali (Muhammad's son-in-law and cousin
a zmerili mu ga pa niso?
Da tega niti ne omenjam da je 50 letni starec oženil 6-letnico
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ne kapne, huh?
zanimivo. različne sekte. vojna. medsebojna. begunci. različne sekte v vojni. potujejo v miru.
pol je najbolje begunce poslat še en krog, ker ko se umirijo se sektaštvo in klanje začne.
ko bi ti vsaj priblizno vedel kaj pises bi komentar imel smisel... tako pa zal ...
A samo to ne zastopiš?? Jaz jih nič ne zastopim.Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kaksna logika je, da po posilstvu ali ropanju zenske, potem se njo kaznujejo? Tega reeees ne zastopim.
Easy, a to ti zagovarjas?
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik Cash pravi:
Kaksna logika je, da po posilstvu ali ropanju zenske, potem se njo kaznujejo? Tega reeees ne zastopim.
Oni verjetno ne razumejo, da se v EU mora ženska strinjat, da jo nate_gneš, oni imajo pravicoo vzeti. Pol je pa še kriva, ker ... sej ne vem kaj bi bila kriva
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik Cash pravi:
Oni verjetno ne razumejo, da se v EU mora ženska strinjat, da jo nate_gneš, oni imajo pravicoo vzeti. Pol je pa še kriva, ker ... sej ne vem kaj bi bila kriva
No ja, nisem ravno sokiran da ne zastopis... Pa preden zacnes doktorirati na tej zadevi preveri koliko Slovenk redno dobi batine. Pa + ostale oblike nasilja. Potem pa filozofiraj o pravicah zensk.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik Cash pravi:
No ja, nisem ravno sokiran da ne zastopis... Pa preden zacnes doktorirati na tej zadevi preveri koliko Slovenk redno dobi batine. Pa + ostale oblike nasilja. Potem pa filozofiraj o pravicah zensk.
Seriously? To je tvoj reply na način obravnave posilstva pri muslimanih?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik Cash pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik Cash pravi:
Ce ze generaliziramo v 3... Kazen za posilstvo je na Zahodu minimalna, sploh v SLO. Enako velja za ostale oblike nasilja. Kazen v Islam za posilstvo je obglavljenje.
KLIK
zdej pa dejmo spet filozofirati o miljardah ljudi, tako pocez....
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik Cash pravi:
Ce ze generaliziramo v 3... Kazen za posilstvo je na Zahodu minimalna, sploh v SLO. Enako velja za ostale oblike nasilja. Kazen v Islam za posilstvo je obglavljenje.
KLIK
zdej pa dejmo spet filozofirati o miljardah ljudi, tako pocez....
???? In Saudi Arabia, rape cases usually target both the defendant and the victim,[3] and in some cases, the victim can be sentenced to even harsher punishment than the assailant