Potem pa mu napiši rešitve ali tudi ti nimaš pojma.Očitno nimaš pojma o iPhonu... res ga raje zamenjaj
Nazadnje urejeno:
Potem pa mu napiši rešitve ali tudi ti nimaš pojma.Očitno nimaš pojma o iPhonu... res ga raje zamenjaj
Zares me zanima, ali je v vaših očeh iPhone res še statusni simbol? Saj so cene Androidov s podobnimi karakteristikami podobne Applovim ali se motim?
Za moje pojme ni noben telefonu toliko vreden. Konec koncev je to le telefon, po uporabnosti (ne po specifikacijah) malo boljsi od onga za 200 eur.Živijo
Da ne odpiram nove teme,ima kdo že kaj izkušenj s tem telefonom,ter ali je vreden tega denarja.
Hvala
OnePlus 10 Pro 5G Global Rom 128GB 256GB Snapdragon 8 Gen 1 6.7 inch 120Hz AMOLED LTPO Display 50MP Camera 50W Wireless 80W Fast Charging Smartphone
Only US$999.00, buy best oneplus 10 pro 5g global rom 128gb 256gb snapdragon 8 gen 1 6.7 inch 120hz amoled ltpo display 50mp camera 50w wireless 80w fast charging smartphone sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Iščem zamenjavo za Redmi 9 pro... Do 250€ cca, z omenjenim redmijem sem bil čisto zadovoljen. Igric ne igram. Razne aplikacije, youtube, pa dober fotoaparat.Za moje pojme ni noben telefonu toliko vreden. Konec koncev je to le telefon, po uporabnosti (ne po specifikacijah) malo boljsi od onga za 200 eur.
Redmi note 11 proIščem zamenjavo za Redmi 9 pro... Do 250€ cca, z omenjenim redmijem sem bil čisto zadovoljen. Igric ne igram. Razne aplikacije, youtube, pa dober fotoaparat.
Malenkost primakni pa kupi pixel 6a.Kateri telefon izbrati za nezahtevnega uporabnika do cca 300€? Xiaomi resmi note 11/12 pro, Poco X3/4/5 pro, oneplus nord 2 ce? Kaksen drug predlog?