14 je prišla ven?Od teh bi vzel S22, xiaomi 12 je pol izdelek z res slabo baterijo in procesorjem, ki se precej segreva, iphonu zna cena zdajle pasti, ker je ven prišla 14ka, čeprav baje skorajda ni razlik med 13 in 14.
Kake streljate eni.xiaomi 12 je pol izdelek z res slabo baterijo in procesorjem, ki se precej segreva
Če znaš res dobro angleško, potem absolutno iphone,
zato ker je uporabniška izkušnja veliko boljša kot pri androidu.
Če pa temu ni tako, potem pa android, zato, ker je vse v slovenščini.
Ga imaš?Kake streljate eni.
Pa daj raje nehaj. Dokler boš take ven metalGa imaš?
Jaz govorim iz prve roke(punca) in od izkušenj drugih uporabnikov. Mogoče bodo z updati zadevo uredili. Nimam nič proti Xiaomiju, da nebo pomote.
nam je vsem jasno, da nimaš pojma kaj govoriš.ker je ven prišla 14ka, čeprav baje skorajda ni razlik med 13 in 14.
glede na spodnji test, bi rekel xiaomi. tudi po spec sta si zelo podobna.kaj pa galaxy s22+ ali xiaomi 12 povejte kateri je boljsi
Ali je pol najboljša odločitev samsung galaxy s22+?
Očitno nimaš pojma o iPhonu... res ga raje zamenjajJaz bi po letu dni z Iphone sel na Android. Verjetno Samsung, ki sem ga imel ze prej.
Razlog je nelogicen in nekonsistenten vmesnik, nedelovanje recimo hotspota, tezave s prenosom datotek, nezmoznost streamanja videa/slike na TV pa verjetno se kaj, kjer sem moral pac narediti kompromis napram Samsungu, ki vse to zna brez tezav.
lp
Zares me zanima, ali je v vaših očeh iPhone res še statusni simbol? Saj so cene Androidov s podobnimi karakteristikami podobne Applovim ali se motim?Če ti ga firma kupi, pač vzameš iphone... nimaš nič za falit, statusni simbol in še malo možgane zbudiš, ko se nove stvari učiš.