sam res, končno upam, da bo ta del foruma res zaživel - konec konca je zato tu, da si delimo mnenja, da si med sabo pomagamo.
fotografija je tko lepa, al za hobi al za reden job, tko da.
:
fotke:
@Huggy: takle mamo, 16 mm je bil za tole kot naročen ... sej mam še malo bolj eksplicitne fotke, sam ... raje ne ...
@Pakul: hvala, a veš, da se mi niso roke tresle med akcijo samo, takrat se škljoca, ampak po tistih privat fotkah me je pa adrenalin mal napadel.
pa sem rekel, da ni treba tko hard, da rabim bolj u izi. sva se najprej mal smejala, pol pa akcija. mislm, fotkanje, da ne bo pomote.
kar se 33 fotke tiče - sm mel kr mal sreče, al pa nesreče, k mal kasnej je pršla čist do mene, sam se je en ata nalimal pred mene vmes, pa mi je fleš zakril in je fotka neuporabna, bi bla pa podobna tej, pa tko, s prstom nakaže pridi k meni.
@Makroshooterji: zakon fotke, svaka čast, da se vam da podit po kolenih za žužki, iskat rožice in podobne, men se včasih še za ljudmi ne da, pa se bom za žužkoti.
@Fuzbalshooterji:
- indoor - prva fotka ubija, zakon je, js osebno se je nebi niti dotaknil ne, mi je všeč taka kot je, čeprav Huggyjev predlog tudi ni slab. to je res, pazi na hrbte, sej akcije je dovolj, da maš lahko tudi obraze - just keep shootin'.
- outdoor - vse lepo in prav, ampak fantje, kdaj se je pa travnata površina na Ljudcu povesla ...
zakon, kako laufa tale fotokotiček!!