Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Vidim da nas je čedalje več tukaj...Zanimivi makri čeprav se sam ne ubadam toliko z naravo...

Še moj, v zadnjih tednih kar pogost dogodek. To je Brežiška Zimska liga v malem nogometu. Po eni strani sem kar srečen da je danes finale in je vsega konc.
Da ne bojo samo besede pa še nekaj fotk

3338679516_ef99bc912d.jpg

3337851285_079e09f1fa.jpg

3338683188_eeabab0be1.jpg

3337850545_a4b4a64580.jpg

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.957
10.691
113
kod Džej-Zija
Temule hroščku ne bi škodilo malo več dof-a, sicer pa dobro ujet trenutek. Ostrina ravno na "faci".
grin1.gif
Pa prostor na desni strani, ker tja mašira. Skratka, všeč mi je.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Super. 33ta fotka mi je super. A so se ti kaj roke tresle
evil.gif

edit: replika leti na dizzya

Nazadnje urejeno:

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Sploh več ne morem dohajat vseh fotk, ki jih limate. Včasih sma vas z dizzy-jem gnjavla da kaj limajte počasi bo treba gnjavit da malo majn limajte hehe (hec)
smile-1.gif

@Dizzy, ti ti pacek kake stvari fotkaš haha. Vidim da si to dosti delal z kratkim in ne dolgim (objektivom
smile-1.gif
).

@Alcyx, zanimive fotke, malo so mi sicer pretemne jaz bi malo curves popravo in jih s tem posvetlil. Prvi dve sta ql edino pri prvi bi naredil bližnji izrez. Tretja je fajn ulovljena akcija ampak hrbti so zmeraj nezanimivi. Pri četrti pa škoda, da imaš spredaj tistega igralca ki zajebe vso situacijo
smile-1.gif

Jaz sem danes tudi bil v službi in sicer sem fotkal finale ženske košarke v dvorani Tabor v MB. Fotk še ni na blogu, ampak jih lahko vidite tukaj

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sam res, končno upam, da bo ta del foruma res zaživel - konec konca je zato tu, da si delimo mnenja, da si med sabo pomagamo.
grin1.gif

fotografija je tko lepa, al za hobi al za reden job, tko da.
zmaga.gif
:

fotke:

@Huggy: takle mamo, 16 mm je bil za tole kot naročen ... sej mam še malo bolj eksplicitne fotke, sam ... raje ne ...
wink-1.gif

@Pakul: hvala, a veš, da se mi niso roke tresle med akcijo samo, takrat se škljoca, ampak po tistih privat fotkah me je pa adrenalin mal napadel.
grin1.gif
pa sem rekel, da ni treba tko hard, da rabim bolj u izi. sva se najprej mal smejala, pol pa akcija. mislm, fotkanje, da ne bo pomote.

kar se 33 fotke tiče - sm mel kr mal sreče, al pa nesreče, k mal kasnej je pršla čist do mene, sam se je en ata nalimal pred mene vmes, pa mi je fleš zakril in je fotka neuporabna, bi bla pa podobna tej, pa tko, s prstom nakaže pridi k meni.
grin1.gif

@Makroshooterji: zakon fotke, svaka čast, da se vam da podit po kolenih za žužki, iskat rožice in podobne, men se včasih še za ljudmi ne da, pa se bom za žužkoti.
smile-1.gif

@Fuzbalshooterji:

- indoor - prva fotka ubija, zakon je, js osebno se je nebi niti dotaknil ne, mi je všeč taka kot je, čeprav Huggyjev predlog tudi ni slab. to je res, pazi na hrbte, sej akcije je dovolj, da maš lahko tudi obraze - just keep shootin'.

- outdoor - vse lepo in prav, ampak fantje, kdaj se je pa travnata površina na Ljudcu povesla ...
wink-1.gif

zakon, kako laufa tale fotokotiček!!
cheer.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Dizzy tvoje poste pa mi je vedno veselje brat ker v nulo dobro napišeš. Si razmišljal da bi kdaj napisal kako knjigo? Po moje bi blo ful zanimivo branje.

Glede fotk iz Ljudskega ne...veš da MB je alkoholno mesto in pri nas vse visi četudi je ravno
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hm ...

malo bi jo bilo treba rezati - celo spodno tretjino, kjer je sama črnina. drugače pa res dobra fotka, taka - za desktop. imaš samo to verzijo? sej to je luna, a ne? mogoče bi bilo fino luno postavit malo bolj levo oz. desno?

drugače je zelo lepa.
aplauz.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.439
113
Soncni zahod je
grin1.gif
Nekaj bi se jih se naslo s podobno tematiko. Bom nalepil, ko pridem domov, trenutno sem v sluzbi.

Hvala za komentar
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zdaj vidim, da spodaj ni čista tema, da je nekaj videti, fajn bi bilo, če bi ti to uspelo rešiti, da bi recimo posvetlil malo, ampak ne preveč. drugače je pa res huda fotka.
grin1.gif

samo nisem pa vedel, da je sončni zahod, sem mislil, da gre za polno luno.
grin1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Ena nočna od včeraj...
_3082809.jpg

Sem pa žal zamudil kakih 5 minut, ker je bilo prej malo oblačno in je izgledalo kot da je luna za eno kopreno... Can't have them all. Se je pa spet dobro obnesel stativ, ker ne verjamem, da bi lahko fotič držal popolnoma mirno 15 sekund
smile-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Komar, ki te ni pičil? :D
Sicer pa je zunaj že kar veliko žuželk... muhe se ob sončnih dneh redno grejejo na fasadi, tudi ose in čebele že brenčijo naokrog. Komarja pa sem letos opazil samo dva.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.