Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Huggy_Bear pravi:
d300 ima 3d metering ampak ga še nisem imel priložnosti sprobat
smile-1.gif
... ga bom v soboto pa poročal rezultate.
@dizzy na tekmi bi se zagrebel za tiste plastične stolčke kaj so jih meli naložene tam
smile-1.gif

Metering al tracking? Tisto kar pusti pri mirum razne če boš sledil zebro na beli trati. No, vsaj za večino športov je obupno počasen za moje standarde.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Malo preveč rumene barve. Če pa ti je tako že všeč, pa bi ji lahko vsaj bele zobe naredil
tongue-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja take je mela
evil.gif
ne rabmo nič barvat.
@huggy, je iz ljubljanske delavnice ja.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
za kanček bi lahko bla bolj modrikasta ja ampak drugače pa je kar ok :D ... kaki las še preveč štrli ampak nebom preveč kompliciral
smile-1.gif

lahko prideš kdaj tudi v mb na delavnico. sicer se je borut "upokojil" z delavnicami (razn če si bo premislo) ampak zdaj jih boma organizirala jaz in gregor

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Eno vprašanje še mam :D .... ma kdo mogoče telekonverter za nikon? ni važno kolko kratni je, samo da je ... nisem ziher da ga bom rabo ampak verjetno ga bom ... za vsak slučaj če bi bla kraljica fuuul daleč da 200 nebi blo dovolj
smile-1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Danes sem mel pestri večer. Prvo na nogomet Maribor - Domžale potem pa še hitro na hokej Maribor - Bled. Imel sem tudi malo "smole" oz. moje krivde. 10 minut pred koncem nogometne tekme so me nagnali iz press cone ker sem pozabil na press brezrokavnik in sem sedel tam brez njega. Celo tekmo sem se šetal brez njega mimo vseh varnostnikov pa ni noben opazo na koncu pa so
smile-1.gif

No kakorkoli, fotke sledijo jutri ali pa v ponedeljek tukaj pa je samo ena sekvenca mariborskega golmana:
2953155440_fd631cf917.jpg

Nogometa tokrat nisem fotkal za sebe, ampak sem v dogovorih za sodelovanje z enim izmed slovenskih športnih fotografov
smile-1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Ma ni se mi dalo več nič delat ponoči ob 2eh. Prvo sem vse ostale fotke uredil in jih naložo na stran. Pa še laptop mi tak počasi dela da bom popizdo.
smile-1.gif

Sekvenco pa sem naredil takole: seveda burst 8fps. potem sem vzel prvo fotko in in vseh ostalih rezal golmana in žogo in lepil na prvo fotko. Ni preveč zakomplicirano, edino potrpežljiv in natančen moreš bit pri rezanju.

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Citat:
Uporabnik Huggy_Bear pravi:
lahko prideš kdaj tudi v mb na delavnico. sicer se je borut "upokojil" z delavnicami (razn če si bo premislo) ampak zdaj jih boma organizirala jaz in gregor
Uuu, jaz bi tudi prišel na kako delavnico v Mb! Če je možno dobit kaj več informacij kdaj se bo kaj dogajalo!

Lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.