Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Edino kar me moti na fotkah je tak vlki podpis čez njih hehe hec hec
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
morm rečt, da ti je za prvič kr dobr ratal, pa glede na temo, k si jo mel ... res ne vem, kako lahko v tem potem celo igrajo, ker to je itak pod standardi ...
tongue-1.gif

skratka, meni je najboljša una, k je spod mreže na wide narejena ...
grin1.gif

maš pa tud na mojem blogu neki odbojke, sicer še od poletja, mogoče ti tudi da kakšno smernico.
smile-1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
V fotošopu sem oblikoval pač logo pa napis, potem pa sem shrano kot psd fajl. Potem pa sem si inportal na eno fotko in naredil action, in potem pač na vsaki fotki akcijo "zalaufal".

Glede fotk odbojke pa si bom pogledal in sem si tudi že na spletni (od saj veš koga
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
jaz porabljam program watermark factoray. Mislm da je freware in je zlo preprost. Izbereš lahko celo serijo fotk in samo določiš v katerem kotu bo watermar, določiš lahko tudi transparentnost in ti v nekaj sekundag zgenerira cel sklop fotk. Vglavnem hitro in zelo enostavno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Kar v redu, čepraqv se, kot si sam dejal, res vidi, da z odbojko nimaš nekih bogatih izkušenj in psoledično je nekaj fotk narejenih z malce zamude. Meni se zdita najboljši akcija na mreži s Horvatom v napadu ter Drobničem v bloku in pa una širokokotna.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Odbojko bom še mogel malo vaditi, da boto fotke takšne kot treba in it tudi na kakšno tekmo kjer so boljši pogoji.
No včeraj pa sem bil zopet na nogometu. Povezava do fotk je na blogu . Komaj tretja galerija pri Fevžerju pa že delam biznis
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Idi malo v prostem času odbojkašice škjlocat .
Pa seveda prilepi slike od kakšnih malo boljših (
grims-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
V mislih sem imel bolj treninge in športno vzgojo
grin1.gif

Za tekme pa vprašaj kako sošolko, ena bo sigurno poznala kakšno ko trenira odbojko (ali pa jo mogoče celo sama)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Huggy_Bear pravi:
Odbojko bom še mogel malo vaditi, da boto fotke takšne kot treba in it tudi na kakšno tekmo kjer so boljši pogoji.
No včeraj pa sem bil zopet na nogometu. Povezava do fotk je na blogu . Komaj tretja galerija pri Fevžerju pa že delam biznis
smile-1.gif

No, boljši pogoji so le v Lukni in v dvorani novogoriške srednje šole ali kaj, vsaj da jaz vem. Je pa res, da ne poznam vseh dvoran, kjer se tole igra.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Vem, nekatere res visijo. Nekaj sem jih poranval nekaj sem jih pozabil. Pri tolko fotkah se to zna zgoditi hehe. Bom naslednjič še bol pazil na to zdaj pa jih grem popravit pa a novo naložit
smile-1.gif

Dobre fotke hokeja, pa všeč mi je ker ne visijo
smile-1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Ja, Lightroom je odličen program. Procesorsko je precej požrešen, moj enojedrni Athlon gre zato v pokoj. 1:1 zoom traja ene 20 sekund
frown-1.gif

A maš že 2.1 verzijo? Na organ mi gre, da s to verzijo s koleščkom na miški ne moreš več sliderjev premikat. Vse verzije do 2.0 so normalno delale, 2.1 upgrade pa je to z*ebal.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jap, 2.1. ima par stvari, ki so me od začetka full jezile, samo je pa dosti hitrejši pri importu, pa ne vem ... pač, ni nekih ekstra razlik, da bi rekel, uf, 2.1. je pa must have.

jaz imam itak VX revolution miško, pa večino preko miške komandiram ... no, scrola pa ne uporabljam, se premikam s tipkami ...

ne vem, js sm full zadovoljen, edina dobra posodobitev je okno za import in eksport, ki omogoča par stvari, ki mi full prov pridejo.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Na tipke se tudi jest privajam, ker nimam druge možnosti. Bom pa zelo verjetno na MacBooka Pro prešaltal, tako da bo to spet nova, upam da vesela šola
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.