Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik disco pravi:
vrhunsko....digiskopija me je vedno privlačila
smile-1.gif

Ker ste ravno pri ptičih me neki zanima. Katera vrsta je na spodnji sliki? Seveda se o kvaliteti fotke ne bomo pogovarjal ker je 100% crop, ker sem ravno imel takratek objektiv gor
smile-1.gif

nek-ptic.jpg

...in takrat smo ugotovili, da je na sliki črna štorklja, redka ptica v naših krajih. (Disco je to objavil na 120 strani)
Morda pa je ravno ta osebek, slikan v Jovsih, eden staršev treh mladih, ki so se letos ustavile v bližini Grosupljega.
Tole je eden od njih:
crna5.jpg

Fotografija, ki je bolj informativne narave, za vse, ki jih zanima, se razume.
LP

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
To je bilo pa hitro, tako objava, kakor vožnja
wink-1.gif

Zdaj bom pa čisto malo zloben: ali je fotka Drev-ove bolj ostra, ker je punca vozila bolj počasi, ali je kaj drugega?

Bolj za hec, brez zamere!

LP

Nazadnje urejeno:

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Ni blo hitro, sem že od četrtka tukaj/tam (Söelden)
smile-1.gif
.
Hmmm zdaj vidim da je Tina res neostra, nekaj sem očitno zajebal pri linku al kaj.

Sem pa srečn, da mam vsaj to od slik. Naši slovenski biseri (ne vem točno kdo, ne rihtam sam tega) so me pošteno zajebali ker so FIS-u posredovali napačne informacije in nimam dostopa na progo, in se matram ob progi delat čez ograjo. Hvala bogu 400 2.8 + 2xTC. Je pa vsaj "dobra" stvar tega da morem pešačit v breg in bom nabral malo kondicije haha
smile-1.gif

P.S.: ni zamere, sej nisi šimfal mene. Če pa me bi pa bog ti pomagaj hehehe
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
@Dizzy, so mi odobrili ampak pol so naši rekli, da ne vejo kdo sem in so dali na čakanje. Sej smo meli celo pizdarijo glede tega, zdaj doma pa še pričakujem večjo. Mislim ne jaz, ampak tisti ki so zasrali akreditacijo. Ampak dobim pa letno FIS ja, hvalabogu bodo zaj za to poskrbeli ti ki so zasrali.

@Orolius, se kar pozna hitrost ostrena, je počasnejše. Sploh v oblačnem vremenu me je ful zezalo, ko je blo sonce je delalo brez problema. Čeprav ma D3s neverjetni fokus je vseeno goriščnica 800mm, zaslonka 5.6, malo megle, hitro gibanje, problem
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.