noro dober filmček.
svaka čast res. mi je edino malo žal, da nisem šel za tabo, ker si očitno imel precej boljšo lokacijo, jaz sem bil mogoče malce previsoko, tam, kjer bi bila pa idealka, sta pa že bila dva fotografa, se pa res, vsak meter full pozna, ker kolega je stal eno stopnico nižje kot jaz, pa je imel total drugačen kader, samo takrat se ni melo več smisla premikati ...
tudi jaz bi se zahvalil za pomoč NPS Slovenija, ki so mi res priskočili na pomoč in sem tako Viktorje kot Planico delal z Nikonom D700, ter lečami 14 - 24 f/2,8 (za katero moram potrditi, da je res the sharpest lens ever), 24 - 70 f/2,8 (podobna zadeva, kot Canonova, le da je lažji in mogoče malce hitrejši), 70 - 200 f/2,8 (nova generacija, dobil sem popolnoma novega, dela kot treba) ter 400/f2,8, s katero pa sem delal že v Mariboru na Zlati lisici (pa tudi nimam kaj za reči, razen, da imam več sreče kot pameti, ker sem šele ko sem domov z Viktorjev prišel opazil, da VR sploh ni bil priklopljen - očitno imam res mirne roke
p.s.: vsake toliko se mi je naredilo, da D700 ni hotel rafalirati vseh 8 posnetkov na sekundo, pa sem potem na koncu spoznal, da sem imel ves čas priklopljen bracketing in ga je to precej bremzalo ... očitno ...
evo, par fotk (Huggy, ene par jih mava istih
)
Thomas Morgenstern visoko nad velikanko (Nikon D700 + Nikon 14 - 24 f/2,8)
Robi Kranjec tik pred pristankom (Canon 1Ds mkII + Canon 70 - 200 f/2,8)
Robert Hrgota v zaletni smučini (Nikon D700 + Nikon 70 - 200 f/2,8)
Martin Schmitt, gentelman v zraku (Nikon D700 + Nikon 70 - 200 f/2,8)
Adam Malysz - the legend (Nikon D700 + Nikon 70 - 200 f/2,8)
Bjorn Einar Romoeren - svetovni rekorder (Nikon D700 + Nikon 70 - 200 f/2,8)
Portret Bjorna Einarja Romoerena, z njegovo čelado s potiskom 239 (Nikon D700 + Nikon 14 - 24 f/2,8)
vmes sem dal še fotko narejeno z mojim starčkom, pa moram reči, da nekih velik razlik niti ne opažam, mogoče le, ko pride do dela s flešem.
lp, Dizzy