Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Evo tukaj je še ena fotka iz šutinga z malo drugačnim smučanjem
smile-1.gif
. Upam da vam je bolj všeč.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Prvo je ta luč služla kot backlight, potem pa sem ugotovil, da bi če jo vkljulčim v kader lahko pomenla neko energijo, ki je to smučarko potisnila naprej oz. je ona to ustvarla...nekaj v tem smislu
smile-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V temi fotografija lune mi javi, da gre lahko za nevarno spletno stran...
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/744379/an/0/page/0#744379
Bom tu napisal, ker verjetno moderator bere.

Očitno je problem v sliki moje 'lune', ki je naložena na Arnesovi strani, ta pa je bila NEKOČ (pred skoraj enim letom) okužena z virusom.
In ker si Google 'zapomni' nevaren naslov, javlja, da gre za možnost okužbe.

Ker pa je forum nastavljen tako, da po določenem času ni več mogoče popravljati svojih prispevkov, bom prosil administratorja za izbris mojega prispevka.

LP

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Sem domeno zamenjal z IP naslovom. Naj nekdo preveri če še vedno javlja nevarno stran.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Hvala !
Predvsem mi je bilo malo nerodno zaradi zapleta, ki je resnici na ljubo nastal zaradi moje neprevidnosti.
Da pojasnim: pred slabim letom dni mi je 'uspelo' dobiti precej zoprnega gosta - virus mi je pobral vsa gesla in vdrl s trojancem na praktično vse strani, ki jih urejam. Pri nekaterih sem reagiral še isti dan, druge, ki jih ne osvežujem pogosto pa v naslednjih nekaj dneh.
Najdlje je ostala neočiščena prav stran, ki gostuje na naslovu, kjer je bila tudi fotografija lune. Kljub temu, da obisk te strani ni bil velik, je slab mesec dni zadoščalo za 'črno listo' Googla.

LP

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.